Vacatures

Vacature

Vakantie- en zaterdagkracht schoonmaak en kantine

Op zoek naar een leuke bijbaan? Lees dan snel verder!

Vacature

Medewerker ontvangst goederen

Als medewerker ontvangst goederen heb je een zeer afwisselende baan! Je draagt enerzijds zorg  voor een correcte administratieve verwerking van de binnenkomende goederen en anderzijds bied je op de werkvloer ondersteuning bij het binnenmelden van de goederen en het controleren op aantallen.

Vacature

Logistiek Productverantwoordelijke

Als Productverantwoordelijke sta je middenin onze logistieke processen en ben je verantwoordelijk voor de voorraad van de producten die jij onder je hoede hebt.

Vacature

Keurmeester

Als keurmeester keur je onze verse producten naar wetgeving en klantspecificatie. Je bent samen met je collega keurmeesters verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten.

Vacature

Bijbaan als Medewerker Backoffice

Ben je als bijbaan op zoek naar een leuke job met een goed uurloon en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder!

Vacature

Medewerker Backoffice Japan

In deze functie ben je verantwoordelijk voor enerzijds een tijdige en duidelijke ondersteuning van het in- en verkoopproces en anderzijds een optimale servicegraad en klantenservice.

Vacature

Heftruckchauffeur

Als Heftruckchauffeur vervoer je pallets met verse groente en fruit in het magazijn. Een dynamische baan waar snelheid van belang is.

Vacature

Vrachtwagenchauffeurs

Als Vrachtwagenchauffeur haal je verse groente en fruit op bij de telers en zorg je er voor dat deze bij onze klanten komen zodat de consument kan genieten van onze smaakvolle producten.

Vacature

Junior Inkoper/Verkoper

Enthousiaste starter gezocht! Als junior inkoper/verkoper zul je 2 tot 3 maanden in ons magazijn meedraaien om de logistieke processen in de praktijk te ervaren. Daarna start jouw 'training on the job' op de commerciële afdeling.

Levarht is niet alleen een familiebedrijf omdat het bedrijf door de familie Levarht is opgericht, maar ook omdat er onder onze collega’s veel familieleden van elkaar werken; meerdere vaders en hun zoon, broers (zelfs twee tweelingbroers), zussen en partners. Een écht familiebedrijf dus!

— Natasja van Angeren

Bringing ———
——— the best
together