Vacatures

Vacature

Medewerker Crediteuren

Als Medewerker Crediteuren houd je je bezig met diverse boekhoudkundige en financieel administratieve taken en draag je je steentje bij aan het aanleveren van rapportages ten behoeve van de periodieke managementrapportage. 

Vacature

Kok

Als kok heb je een bijzondere positie binnen Levarht! Dagelijks komen je collega's langs ons bedrijfsrestaurant voor een lekkere lunch of dinergerecht. Daar kunnen onze verse en gezonde producten natuurlijk niet aan ontbreken.

Vacature

Verkoper

Als Verkoper Oost-Europa ga jij de uitdaging aan om deze markt verder uit te bouwen.

Vacature

Medewerker Ontvangst Goederen

Als Medewerker Ontvangst Goederen houd je je bezig met het controleren en binnenmelden van de binnenkomende goederen.

Vacature

Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker zorg je voor het overzicht van onze fuststromen (verpakkingsmaterialen zoals kratten en pallets). Door je nauwkeurige en alerte werkhouding draag je bij aan het op orde houden van onze registraties.

Vacature

Vakantie- en zaterdagkracht schoonmaak en kantine

Op zoek naar een leuke bijbaan? Lees dan snel verder!

Vacature

Logistiek Productverantwoordelijke

Als Productverantwoordelijke sta je middenin onze logistieke processen en ben je verantwoordelijk voor de voorraad van de producten die jij onder je hoede hebt.

Vacature

Keurmeester

Als keurmeester keur je onze verse producten naar wetgeving en klantspecificatie. Je bent samen met je collega keurmeesters verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten.

Vacature

Bijbaan als Medewerker Backoffice

Ben je als bijbaan op zoek naar een leuke job met een goed uurloon en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder!

Vacature

Heftruckchauffeur

Als Heftruckchauffeur vervoer je pallets met verse groente en fruit in het magazijn. Een dynamische baan waar snelheid van belang is.

Vacature

Vrachtwagenchauffeurs

Als Vrachtwagenchauffeur haal je verse groente en fruit op bij de telers en zorg je er voor dat deze bij onze klanten komen zodat de consument kan genieten van onze smaakvolle producten.

Vacature

Junior Inkoper/Verkoper

Enthousiaste starter gezocht! Als junior inkoper/verkoper zul je 2 tot 3 maanden in ons magazijn meedraaien om de logistieke processen in de praktijk te ervaren. Daarna start jouw 'training on the job' op de commerciële afdeling.

Levarht is niet alleen een familiebedrijf omdat het bedrijf door de familie Levarht is opgericht, maar ook omdat er onder onze collega’s veel familieleden van elkaar werken; meerdere vaders en hun zoon, broers (zelfs twee tweelingbroers), zussen en partners. Een écht familiebedrijf dus!

— Natasja van Angeren

Bringing ———
——— the best
together