Vacatures

Vacature

Manager Logistiek

Als Manager Logistiek ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van onze logistieke processen.

Vacature

Logistiek Teamleider Uitgifte

Als Teamleider Uitgifte ben je verantwoordelijk voor het orderpick proces en maak je er samen met je team een sport van om de orders snel en goed samen te stellen.

Vacature

Accountmanager Retail Europa

Als Accountmanager Retail Europa houd je je bezig met het relatiebeheer en de verkoop van onze verse producten aan onze Retail klanten in Europa.

Vacature

(Senior) Specialist AGF Masterdata

Als Specialist AGF Masterdata ondersteun je de afdeling Masterdata bij het inrichten van ons nieuwe Product Information System (PIM).

Vacature

Medewerker Debiteurenadministratie

Als Medewerker Debiteurenadministratie houd je je bezig met het debiteurenbeheer in de breedste zin van het woord.

Vacature

Assistent Teamleider Interne Logistiek

Een verantwoordelijke functie in het hart van onze logistiek!

Vacature

Data Engineer SQL

Als Data Engineer SQL werk je samen met je team aan het verbeteren van de dataverstrekking naar de business.

Vacature

Orderpicker

Als Orderpicker op de afdeling Uitgifte Luchtvracht ben jij verantwoordelijk voor de orders die bestemd zijn voor onze klanten in Japan. Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om de orders snel en goed samen te stellen aan de hand van een opdracht.

Vacature

Inkoper – Import Fruit

Als Inkoper - Import Fruit bent je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze wereldwijde telersrelaties en maak je plannen voor de toekomst.

Vacature

Medewerker Ontvangst Goederen

Als Medewerker Ontvangst Goederen houd je je bezig met het controleren en binnenmelden van de binnenkomende goederen.

Vacature

Bijbaan Schoonmaak en Kantine

Op zoek naar een leuke bijbaan? Lees dan snel verder!

Vacature

Logistiek Productverantwoordelijke

Als Productverantwoordelijke sta je middenin onze logistieke processen en ben je verantwoordelijk voor de voorraad van de producten die jij onder je hoede hebt.

Vacature

Heftruckchauffeur

Als Heftruckchauffeur vervoer je pallets met verse groente en fruit in het magazijn. Een dynamische baan waar snelheid van belang is.

Vacature

Bijbaan Logistiek

Als oproepkracht in de logistiek heb jij een uitdagende bijbaan!

Vacature

Vrachtwagenchauffeurs

Als Vrachtwagenchauffeur haal je verse groente en fruit op bij de telers en zorg je er voor dat deze bij onze klanten komen zodat de consument kan genieten van onze smaakvolle producten.

Vacature

Junior Inkoper/Verkoper

Enthousiaste starter gezocht! Als junior inkoper/verkoper zul je 2 tot 3 maanden in ons magazijn meedraaien om de logistieke processen in de praktijk te ervaren. Daarna start jouw 'training on the job' op de commerciële afdeling.

Levarht is niet alleen een familiebedrijf omdat het bedrijf door de familie Levarht is opgericht, maar ook omdat er onder onze collega’s veel familieleden van elkaar werken; meerdere vaders en hun zoon, broers (zelfs twee tweelingbroers), zussen en partners. Een écht familiebedrijf dus!

— Natasja van Angeren

Bringing ———
——— the best
together