Vacatures

Vacature

Medewerker Masterdata

De afdeling Masterdata staat midden in onze organisatieprocessen en is daarom een belangrijke spil bij verschillende verbetertrajecten. Misschien dat jij hier ook een rol in kunt spelen!

Vacature

Junior Verkoper

Als Junior Verkoper krijg je de kans om je het handelen in groente en fruit eigen te maken.

Vacature

Orderpicker

Als Orderpicker op de afdeling Uitgifte Luchtvracht ben jij verantwoordelijk voor de orders die bestemd zijn voor onze klanten in Japan. Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om de orders snel en goed samen te stellen aan de hand van een opdracht.

Vacature

Inkoper – Import Fruit

Als Inkoper - Import Fruit bent je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze wereldwijde telersrelaties en maak je plannen voor de toekomst.

Vacature

Teammanager Verkoop

In deze nieuwe functie maak je samen met de verkopers plannen gericht op nieuwe en bestaande verkoopactiviteiten, passend in de strategische doelstellingen.

Vacature

Transport Coördinator Binnenland

Het werken met groente en fruit zorgt voor een zeer dynamische werkomgeving. Als Transport Coördinator Binnenland is het voor jou elke dag weer een uitdaging om alle zaken op tijd te hebben geregeld.

Vacature

Medewerker Ontvangst Goederen

Als Medewerker Ontvangst Goederen houd je je bezig met het controleren en binnenmelden van de binnenkomende goederen.

Vacature

Vakantie- en zaterdagkracht schoonmaak en kantine

Op zoek naar een leuke bijbaan? Lees dan snel verder!

Vacature

Logistiek Productverantwoordelijke

Als Productverantwoordelijke sta je middenin onze logistieke processen en ben je verantwoordelijk voor de voorraad van de producten die jij onder je hoede hebt.

Vacature

Keurmeester

Als keurmeester keur je onze verse producten naar wetgeving en klantspecificatie. Je bent samen met je collega keurmeesters verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten.

Vacature

Heftruckchauffeur

Als Heftruckchauffeur vervoer je pallets met verse groente en fruit in het magazijn. Een dynamische baan waar snelheid van belang is.

Vacature

Vakantie- en zaterdagkrachten Logistiek

Als oproepkracht in de logistiek heb jij een uitdagende bijbaan!

Vacature

Vrachtwagenchauffeurs

Als Vrachtwagenchauffeur haal je verse groente en fruit op bij de telers en zorg je er voor dat deze bij onze klanten komen zodat de consument kan genieten van onze smaakvolle producten.

Vacature

Junior Inkoper/Verkoper

Enthousiaste starter gezocht! Als junior inkoper/verkoper zul je 2 tot 3 maanden in ons magazijn meedraaien om de logistieke processen in de praktijk te ervaren. Daarna start jouw 'training on the job' op de commerciële afdeling.

Levarht is niet alleen een familiebedrijf omdat het bedrijf door de familie Levarht is opgericht, maar ook omdat er onder onze collega’s veel familieleden van elkaar werken; meerdere vaders en hun zoon, broers (zelfs twee tweelingbroers), zussen en partners. Een écht familiebedrijf dus!

— Natasja van Angeren

Bringing ———
——— the best
together