Vacatures

Vacature

Junior Full Stack Developer

Lijkt het jou gaaf om te werken bij een organisatie die in hoog tempo aan het digitaliseren is? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Wij hebben een vacature voor een Junior Full Stack Developer bij Levarht in De Kwakel, voor 38 uur per week.

Vacature

Full Stack Developer

Heb jij een passie voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen, opleveren en onderhouden van software? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Wij hebben een vacature voor een Full Stack Developer bij Levarht in De Kwakel, voor 38 uur per week.

Vacature

Administratief Medewerker Supply Chain

Ben jij een organisatorisch talent met passie voor groenten en fruit? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groenten en fruit. Voor onze afdeling Supply Chain hebben wij een vacature voor Administratief Medewerker (38 uur per week), voor een periode van ongeveer 8 maanden (t/m september 2021).

Vacature

JR. ACCOUNTMANAGER OVERZEE

Als Jr. Accountmanager krijg je de kans om je het handelen in groente en fruit eigen te maken.

Vacature

ACCOUNTMANAGER RETAIL AMERIKA

Als Accountmanager Retail Amerika houd je je bezig met het relatiebeheer en de verkoop van onze verse producten aan onze Retail klanten in Amerika.

Vacature

Transport Coördinator

Heb jij een passie voor transport en logistiek? En ben je op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische branche? Lees dan snel verder! Wij zoeken een Transport Coördinator, voor 38 uur per week, voor een periode van ongeveer 6 maanden (met kans op verlenging).

Vacature

Junior Business Controller

Heb jij ambitie voor het Finance vak en ben jij toe aan een volgende stap? Voor ons Business Control team zijn wij op zoek naar een Junior Business Controller (38 uur per week).

Vacature

Keurmeester

Als Keurmeester keur je onze verse producten naar wetgeving en klantspecificatie.

Vacature

Senior Inkoper AGF

Als Senior Inkoper ga je aan de slag om onze groeiende marktpositie verder uit te bouwen en maak je plannen voor de toekomst.

Vacature

Bijbaan Logistiek

Als oproepkracht in de logistiek hebben wij bij Levarht een leuke bijbaan voor jou! Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om orders snel en goed te verzamelen.

Bringing ———
——— the best
together