Vacatures

Vacature

Medewerker Ontvangst Goederen

Ben jij een echte allrounder op administratief en logistiek gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Levarht in De Kwakel zijn wij op zoek naar een Medewerker Ontvangst Goederen, voor 38 uur per week.

Vacature

Orderpicker

Ben jij een rasechte aanpakker die er een sport van maakt om orders goed en snel samen te stellen? Dan is de deze vacature misschien wel wat voor jou! Wij zoeken een Orderpicker voor 38 uur per week.

Vacature

Teamleider Kwaliteitscontrole

Als teamleider Kwaliteitscontrole stuur jij ons team van Keurmeesters aan. Zij controleren het groente en fruit wat bij Levarht binnen komt op versheid en kwaliteit. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten producten van topkwaliteit ontvangen. Geen dag is hetzelfde!

Vacature

Assistent Teamleider Interne Logistiek

Levarht zoekt een Assistent Teamleider voor onze afdeling Interne logistiek voor 38 uur per week. Een verantwoordelijke functie in het hart van onze logistiek, waar je de kans krijgt om leidinggevende ervaring op te doen.

Vacature

Bijbaan Schoonmaak en Kantine

Wij hebben bij Levarht leuke bijbaan voor jou! Als rasechte aanpakker help je mee bij het schoonmaken van ons pand en help je mee in de keuken.

Vacature

Productverantwoordelijke

Sta jij graag midden in het logistieke proces? Als Productverantwoordelijke bij Levarht ben je verantwoordelijk voor de voorraad van de producten die jij onder je hoede hebt.

Vacature

Heftruckchauffeur

Ben jij een ervaren heftruckchauffeur die graag met verse producten werkt? Bekijk dan deze vacature van Heftruckchauffer bij Levarht in De Kwakel.

Vacature

Bijbaan Logistiek

Als oproepkracht in de logistiek hebben wij bij Levarht een leuke bijbaan voor jou! Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om orders snel en goed te verzamelen.

Vacature

Junior Verkoper

Ben jij een enthousiaste starter die aan de slag wil in de wereld van groente en fruit? En gaat jouw hart sneller kloppen van een commerciële uitdaging? Ga dan bij Levarht aan de slag als Junior Verkoper (38 uur per week).

Bringing ———
——— the best
together