Vacatures

Vacature

Senior Inkoper AGF

Wil je aan de slag om onze groeiende marktpositie verder uit te bouwen en heb je een passie voor groenten en fruit? Voor ons inkoopteam hebben wij een vacature voor een Senior Inkoper (40 uur).

Vacature

Senior Specialist Masterdata

Zie jij grote hoeveelheden data als een uitdaging en gaat jouw hart sneller kloppen van de dagelijkse hectiek die gepaard gaat met handel en logistiek? Voor ons Masterdata team zijn wij op zoek naar een Senior Specialist Masterdata.

Vacature

Manager Keten en Proces

Krijg jij energie van een dynamische en snelle branche? En ben jij een echte people manager met ervaring in verandertrajecten? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging!

Vacature

Medewerker Etikettenbeheer

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische productieomgeving? Lees dan snel verder! In verband met vervanging zoeken we een Medewerker Etikettenbeheer, voor 30 tot 38 uur per week.

Vacature

Productie Planner

Ben jij een mensgerichte planner in hart en nieren? En gaat jouw hart sneller kloppen van een dynamische productieomgeving? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! In verband met vervanging zoeken we bij een enthousiaste Productie Planner, voor 38 uur per week.

Vacature

BUSINESS CONTROLLER

Signaleer je proactief verbeteringen en heb je een passie voor cijfers en inhoud? Voor ons Business Control team zijn wij op zoek naar een Business Controller.

Vacature

Financieel Manager

Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving waar genoeg uitdagingen liggen om processen te stroomlijnen en ben je klaar om een verdere digitaliseringsslag te maken op het gebied van finance?

Vacature

Operator Productie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met verantwoordelijkheid, maar niet bang om je handen uit de mouwen te steken? En gaat jouw hart sneller kloppen van een dynamische productieomgeving?

Vacature

Junior Inkoper

Wil jij jouw commercieel talent verder ontwikkelen en heb je passie voor groente en fruit? Voor ons inkoopteam zoeken wij een Junior Inkoper voor 40 uur per week.

Vacature

Vrachtwagenchauffeur

Ben jij een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende baan? Lees snel verder!

Vacature

Medewerker Backoffice

Ben jij een administratief talent met passie voor groenten en fruit?
Voor onze afdeling Verkoop hebben wij een vacature voor Medewerker Backoffice (40 uur).

Vacature

Stagiair(e) Business Control

Ben jij een enthousiaste aanpakker en altijd geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers? Voor ons Business Control team zijn wij per februari 2021 op zoek naar een stagiair(e).

Vacature

Bijbaan Medewerker Backoffice

Ben jij op zoek naar een administratieve bijbaan? Als oproepkracht op onze afdeling commercie hebben wij bij Levarht een leuke bijbaan voor jou!

Vacature

Bijbaan Schoonmaak en Kantine

Wij hebben bij Levarht een leuke bijbaan voor jou! Als rasechte aanpakker help je mee bij het schoonmaken van ons pand en help je mee in de kantine.

Vacature

Bijbaan Logistiek

Als oproepkracht in de logistiek hebben wij bij Levarht een leuke bijbaan voor jou! Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om orders snel en goed te verzamelen.

Bringing ———
——— the best
together