Vacatures

Vacature

Coördinator Kwaliteitsverbetering

Heb jij een passie voor groente en fruit, ben je ondernemend en een echte doorpakker? Voor onze afdeling Kwaliteit hebben wij een vacature voor Coördinator Kwaliteitsverbetering (38 uur).

Vacature

Medewerker Backoffice

Ben jij een administratief talent met passie voor groenten en fruit?
Voor onze afdeling Verkoop hebben wij een vacature voor Medewerker Backoffice (40 uur).

Vacature

Supply and Demand Planner

Is het plannen en organiseren van logistieke stromen waar jij energie van krijgt? Heb je dan ook nog affiniteit met groente en fruit en ben je niet bang voor een beetje dynamiek? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging!

Vacature

Junior Full Stack Developer

Lijkt het jou gaaf om te werken bij een organisatie die in hoog tempo aan het digitaliseren is? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Wij hebben een vacature voor een Junior Full Stack Developer bij Levarht in De Kwakel, voor 38 uur per week.

Vacature

Junior Business Controller

Heb jij ambitie voor het Finance vak en ben jij toe aan een volgende stap? Voor ons Business Control team zijn wij op zoek naar een Junior Business Controller (38 uur per week).

Vacature

Medewerker Ontvangst Goederen

Ben jij een echte allrounder op administratief en logistiek gebied? Heb je dan ook nog affiniteit met groente en fruit en ben je niet bang voor een beetje dynamiek? Bekijk dan snel onze vacature Medewerker Ontvangst Goederen, voor 38 uur per week.

Vacature

Inkoper AGF

Als Inkoper ga je aan de slag om onze groeiende marktpositie verder uit te bouwen en maak je plannen voor de toekomst.

Vacature

Supply Chain Planner

Ben jij een procesmatige denker en sterk in communicatie? Lijkt het jou gaaf om knelpunten in het logistieke proces tussen leverancier en klant op te lossen? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Wij hebben een vacature voor een Supply Chain Planner voor 32 tot 38 uur per week.

Vacature

Bijbaan Logistiek

Als oproepkracht in de logistiek hebben wij bij Levarht een leuke bijbaan voor jou! Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om orders snel en goed te verzamelen.

Bringing ———
——— the best
together