Accountmanager Retail Europa

Onze afdeling commercie, bestaande uit inkopers en verkopers, is een informele en hardwerkende afdeling die zich bezig houdt met de inkoop van producten van onze eigen telers of telers waar we mee samenwerken en de verkoop van producten aan klanten wereldwijd. Ter versterking van ons Verkoop Europa team zijn wij op zoek naar een

 

ACCOUNTMANAGER RETAIL EUROPA

Fulltime

 

Als Accountmanager Retail Europa houd je je bezig met het relatiebeheer en de verkoop van onze verse producten aan onze Retail klanten in Europa. Je denkt mee over de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons assortiment bij de klant en de ontwikkelingen in de markt. Samenwerken met je collega verkopers en inkopers is hierin zeer belangrijk.

Als Accountmanager krijgt je bij Levarht veel vrijheid. We vinden persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om eigen initiatieven te realiseren van grote waarde! Bij Levarht zoeken wij dan ook collega’s die proactief, gedreven en recht door zee zijn.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een opleiding op HBO niveau (of aangetoonde werkervaring op dit niveau)
  • Je hebt ervaring met accountmanagement binnen de Retail.
  • Verkopen en werken onder druk geeft jou een enorme kick!
  • Je bent resultaatgerichtheid en accuraat.
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Beheersing van de Duitse taal en ervaring binnen de AGF is een pré

Tot slot beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en lef.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together