Assistent Teamleider Interne Logistiek

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! De afdeling Interne Logistiek zorgt ervoor dat de producten vanaf de binnenkomende docks naar de opslag worden gereden en dat de producten fifo en tijdig op de uitgifte afdelingen worden aangeleverd.  Voor deze dynamische afdeling zoeken wij een enthousiaste

 

ASSISTENT TEAMLEIDER INTERNE LOGISTIEK

Fulltime

 

Als Assistent Teamleider Interne Logistiek sta je middenin onze logistieke processen. Samen met de Teamleider ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces dat zich afspeelt tussen de afdelingen Ontvangst Goederen, Productie en Uitgifte.

De afdeling Interne Logistiek bestaat uit zo’n 35 collega’s. De afdeling bestaat uit twee groepen, één groep is verantwoordelijk voor alle verplaatsingen van onze verse producten met behulp van reach-, heftrucks en pompwagens. De andere groep beheerst de voorraad van de verschillende productgroepen en zorgt ervoor dat de juiste producten, in de juiste hoeveelheden, op tijd bij de Uitgifte afdelingen klaar staan.

In deze verantwoordelijke functie ondersteun je de Teamleider bij het coördineren van de werkzaamheden, vervang je hem bij afwezigheid en werk je op drukke momenten mee met het team. Om de werkzaamheden soepel te laten verlopen onderhoud je contact met de Teamleiders van de andere logistieke afdelingen en Inkoop en Kwaliteit. Naast deze dagelijkse werkzaamheden werk je proactief aan verbeteringen in het logistieke proces.

De werktijden worden vastgesteld middels een rooster en kunnen liggen tussen 06.00  en 20.00 uur, op maandag t/m zaterdag. In deze functie maak je ook deel uit van de afsluit- en weekenddienst die de gehele logistiek betreft.

 

Wie ben jij?

  • Een opleiding op MBO niveau.
  • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden.
  • Je durft beslissingen te nemen en staat stevig in je schoenen
  • Je bent een doener die graag de samenwerking opzoekt.
  • Je bent flexibel en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Verder ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en zie je werken onder druk als een uitdaging.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together