Assistent Teamleider Interne Logistiek

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! De afdeling Interne Logistiek zorgt ervoor dat de producten vanaf de binnenkomende docks naar de opslag worden gereden en dat de producten fifo en tijdig op de uitgifte afdelingen worden aangeleverd.  Voor deze dynamische afdeling zoeken wij een enthousiaste Assistent Teamleider Interne Logistiek voor 38 uur per week.

Wat ga je doen? 

Als Assistent Teamleider Interne Logistiek sta je middenin onze logistieke processen. Samen met de Teamleider ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces dat zich afspeelt tussen de afdelingen Ontvangst Goederen, Productie en Uitgifte.

De afdeling Interne Logistiek bestaat uit zo’n 35 collega’s. De afdeling bestaat uit twee groepen, één groep is verantwoordelijk voor alle verplaatsingen van onze verse producten met behulp van reach-, heftrucks en pompwagens. De andere groep beheerst de voorraad van de verschillende productgroepen en zorgt ervoor dat de juiste producten, in de juiste hoeveelheden, op tijd bij de Uitgifte afdelingen klaar staan.

In deze verantwoordelijke functie ondersteun je de Teamleider bij het coördineren van de werkzaamheden, vervang je hem bij afwezigheid en werk je op drukke momenten mee met het team. Om de werkzaamheden soepel te laten verlopen onderhoud je contact met de Teamleiders van de andere logistieke afdelingen en Inkoop en Kwaliteit. Naast deze dagelijkse werkzaamheden werk je proactief aan verbeteringen in het logistieke proces.

Je werkt volgens een rooster. De werktijden liggen tussen 06.00  en 20.00 uur, op maandag t/m zaterdag. In deze functie maak je ook deel uit van de afsluit- en weekenddienst die de gehele logistiek betreft.

Wie ben jij?

  • Je hebt een opleiding op Mbo-niveau.
  • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden.
  • Je durft beslissingen te nemen en staat stevig in je schoenen
  • Je bent een doener die graag de samenwerking opzoekt.
  • Je bent flexibel en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Verder ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en zie je werken onder druk als een uitdaging.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een baan bij een dynamisch en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Solliciteren?

Word jij de nieuwe Assistent Teamleider Interne Logistiek bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur dan jouw sollicitatie met jouw CV naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together