Bijbaan Logistiek

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! In drie teams zet de afdeling Uitgifte zich elke dag in voor het correct en tijdig samenstellen van de bestelde orders. Elk team wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat verder uit ongeveer 15 medewerkers, waaronder een aantal scholieren. Binnen de afdeling Uitgifte hebben wij deze leuke vacature

 

BIJBAAN LOGISTIEK

 

Als oproepkracht in de logistiek heb jij een uitdagende bijbaan! Je werkt op de afdeling Uitgifte, waar je als rasechte aanpakker er een sport van maakt om orders snel en goed te verzamelen aan de hand van een opdracht. Je controleert de producten op aantallen, let op de kwaliteit en zorgt dat de zendingen correct en volledig worden verladen.

De werktijden worden in overleg met jou vastgesteld. We zijn met name op zoek naar versterking op de zaterdag en doordeweekse dagen vanaf 16.00 uur. Als je in de avond werkt, wordt er een heerlijke avondmaaltijd verzorgd door onze kok.

Met een bijbaan bij Levarht verdien je een goed uurloon! Met 18 jaar verdien je bijvoorbeeld € 9,- bruto per uur en een 21-jarige verdient € 12,-. Over dit uurloon ontvang je een toeslag van 17,97% voor vakantietoeslag en vakantie uren recht.  Op zaterdag ontvang je na 15.00 uur een toeslag van 25% en over uren op zondag ontvang je een toeslag van 100%. Maar daarnaast, en dat is minstens zo belangrijk, is er een gezellige werksfeer en kun je ervaring opdoen in de dynamische wereld van groente en fruit!

 

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste scholier die op zoek is naar een vakantiebaan of bijbaan.
  • Je bent zeer accuraat en je beschikt over een goede fysieke gesteldheid (in verband met de lichamelijke belasting van de werkzaamheden).
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar vind het leuk om deel uit te maken van een team.

Daarnaast ben je minimaal 17 jaar en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl. Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

 

Bringing ———
——— the best
together