Bijbaan Logistiek

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid. Wil jij daar als oproepkracht ook een rol in spelen? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou!

Wat ga je doen? 

Als oproepkracht in de logistiek heb jij een uitdagende bijbaan! Je werkt op de afdeling Uitgifte, waar je als rasechte aanpakker er een sport van maakt om orders snel en goed te verzamelen aan de hand van een opdracht. Je controleert de producten op aantallen, let op de kwaliteit en zorgt dat de zendingen correct en volledig worden verladen.

De werktijden worden in overleg met jou vastgesteld. We zijn met name op zoek naar versterking op de zaterdag en doordeweekse dagen vanaf 16.00 uur. Als je in de avond werkt, wordt er een heerlijke avondmaaltijd verzorgd door onze kok.

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste scholier die op zoek is naar een vakantiebaan of bijbaan.
  • Je bent zeer accuraat en je beschikt over een goede fysieke gesteldheid (in verband met de lichamelijke belasting van de werkzaamheden).
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar vind het leuk om deel uit te maken van een team.

Daarnaast ben je minimaal 17 jaar en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Wat bieden wij?

Met een bijbaan bij Levarht verdien je een goed uurloon! Met 18 jaar verdien je bijvoorbeeld € 9,- bruto per uur en een 21-jarige verdient € 12,-. Over dit uurloon ontvang je een toeslag van 17,97% voor vakantietoeslag en vakantie uren recht.  Op zaterdag ontvang je na 15.00 uur een toeslag van 25% en over uren op zondag ontvang je een toeslag van 100%. Daarnaast, en dat is minstens zo belangrijk, is er een gezellige werksfeer en kun je ervaring opdoen in de dynamische wereld van groente en fruit!

Solliciteren?

Wil jij een bijbaan in de logistiek? Stuur dan jouw sollicitatie met jouw CV naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

 

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together