Bijbaan Schoonmaak en Kantine

Ben jij als scholier op zoek naar een leuke manier om wat bij te verdienen? Zowel in het weekend als in de vakanties? Dan is dit misschien wel jouw ideale bijbaan! Je maakt deel uit van ons team voor schoonmaak en de kantine. Je helpt ons bij het tip top op orde houden van ons pand en werkt mee in de keuken. 

Wat ga je doen? 

Als rasechte aanpakker houd je je op zaterdag bezig met het schoonhouden van de kantoren en kleedruimtes. Je zorgt samen met je collega’s voor een stralend schoon pand door te poetsen, stofzuigen, dweilen en de vuilnisbakken te legen. Je werkt altijd samen met een ervaren collega. In de pauzes kun je bijkletsen met de andere collega’s.

Heb je in de vakanties en op doordeweekse dagen ook tijd om te werken? Dan kun je op die dagen onze keukencrew versterken. Je helpt dan mee om alle medewerkers van Levarht een lekker en gezond ontbijt, lunch en diner aan te bieden. Je begint in de spoelkeuken. Als je dat onder de knie hebt, help je ons mee met het smeren van broodjes en het klaar maken van salades en maaltijden.

Wat bieden wij?

Een bijbaan bij Levarht zorgt voor goede verdiensten! Met 17 jaar verdien je bijvoorbeeld € 8,50 bruto per uur en een 21-jarige verdient € 12,-. Over dit uurloon ontvang je een toeslag van 17,97% voor vakantietoeslag en vakantie uren recht. Daarnaast werk je in een gezellig, hardwerkend team dat elke dag weer gemotiveerd aan de slag gaat!

Op zaterdag werk je gemiddeld van 7.00 uur tot 14.00 uur, met 1 of 2 pauzes. Heb je meer tijd over om bij ons te werken? Laat het weten, dan bespreken we samen op welke momenten je bij ons aan de slag kunt.

Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste aanpakker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.
  • Je bent 17 jaar of ouder.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om deel uit te maken van een team.

Solliciteren?

Wil jij ons helpen met schoonmaken en in de kantine? Stuur dan jouw sollicitatie met jouw CV naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together