BUSINESS CONTROLLER

Signaleer je proactief verbeteringen en heb je een passie voor cijfers en inhoud? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groente en fruit. Voor ons Business Control team zijn wij op zoek naar een Business Controller (fulltime). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.

Wat ga je doen?

Als Business Controller analyseer je de cijfers van de organisatie en ga je op zoek naar verbetermogelijkheden met als doel om continue te werken aan het efficiënter en winstgevender maken van de organisatie. Naast deze interne focus, heb je ook een externe focus. Hierbij kijk je naar wat voor mogelijkheden en risico’s de marktontwikkelingen met zich meebrengen. Daarnaast werk je eveneens aan het opstellen en controleren van business cases, ben je betrokken bij de opzet en uitvoering van de planning en control cyclus binnen de organisatie en ligt er een uitdaging om meer planmatig te gaan werken door middel van het opzetten van een forecast.

In deze rol ben je onder meer verantwoordelijk voor de volgende taken:
• Commerciële resultaten analyseren en monitoren;
• Bedrijfsanalyses uitvoeren en rapportages opstellen;
• Doelstellingen vertalen naar KPI’s;
• Ontwikkelingen in de markt vertalen naar voorspellingen en aanbevelingen;
• (Proces)verbeteringen zien en doorvoeren;
• Cost control voor de commerciële afdelingen en het bewaken van budgetten;
• Inzichten in de financiën geven aan de directie en stakeholders.

Daarnaast ga jij je bezig houden met:
• Leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van KPI’s en management dashboards;
• Geven van gevraagde en ongevraagde adviezen over de business performance en
overige relevante stuurinformatie voor het management;
• Het sparren met de business en het continue initiëren van verbeteringen;
• Het ontwikkelen van dashboards om de kpi’s te monitoren;
• Het verbeteren, documenteren en zichtbaar maken van een adequate administratieve organisatie
en interne controle.

De afdeling Business Control bestaat uit 2 enthousiaste Business Controllers en 1 Junior Business Controller. Met rapportages en analyses wordt de business geadviseerd betreffende hun doelstellingen op financieel en niet-financieel niveau. De resultaten worden nauwlettend in de gaten gehouden om de organisatie bij te sturen en te verbeteren waar mogelijk.

Business Control is in de lead om samen met de business KPI’s te definiëren en wij zorgen er voor dat deze worden weergegeven in dashboards. De functie van Business Controller is een leuke, uitdagende positie waarbij je de kans krijgt om in een dynamische omgeving business control zichtbaar te maken binnen de gehele organisatie!

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde financiële HBO/WO-opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Business Controller, bij voorkeur in een commerciële organisatie;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je bent accuraat, analytisch sterk en je bent stressbestendig;
  • Je beschikt over een proactieve houding en een resultaat- en servicegerichte instelling;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Interesse?

Word jij de nieuwe Business Controller bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together