Coördinator Kwaliteitsverbetering

Heb jij een passie voor groente en fruit, ben je ondernemend en een echte doorpakker? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel
in groente en fruit. Voor onze afdeling Kwaliteit hebben wij een vacature voor Coördinator Kwaliteitsverbetering (38 uur). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.

Wat ga je doen?

Als Coördinator Kwaliteitsverbetering ben je verantwoordelijk voor de volledige klachtenadministratie m.b.t. onze verse producten. Je ziet toe op de naleving van de genomen corrigerende en preventieve maatregelen om van daaruit verbetervoorstellen te doen aan het management. Je schakelt met alle afdelingen binnen de organisatie om de performance van de organisatie richting de klanten te verhogen.

Daarnaast ga jij je bezig houden met:

 • Het ondersteunen van de Manager Kwaliteit Arbo en Milieu bij de borging van kwaliteit in de organisatie.
 • Het leveren van een bijdrage aan de doorontwikkeling en implementatie van het kwaliteitsbeleid van de organisatie.
 • Het beheren van de productspecificaties en deze opstellen indien nodig.
 • Het opstellen van managementrapportages m.b.t. klant en leveranciersklachten.
 • Het toezien op een tijdige en volledige klachtenadministratie en je traint de medewerkers hierin.
 • Het doen van verbetervoorstellen aan het management op basis van verzamelde en geanalyseerde kwaliteitsdata.
 • Initiëren van werkgroepen om kwaliteitsverbetering te realiseren, niet alleen op productkwaliteit maar ook op de performance van de organisatie naar klanten.

Onze afdeling Kwaliteit bestaat uit twee teams; Kwaliteitszorg en Kwaliteitscontrole. Kwaliteitszorg bestaat uit drie collega’s die zorg dragen voor een zo hoog mogelijk niveau van voedselveiligheid en certificeringen. De afdeling Kwaliteitscontrole bestaat uit tien enthousiaste keurmeesters die staan voor de kwaliteit van onze producten. Zij zorgen dat onze klanten producten ontvangen van de beste kwaliteit en met de juiste specificaties. De afdeling kwaliteit is continu bezig om het kwaliteitsbewustzijn binnen de hele organisatie te vergroten.

Als Coördinator Kwaliteitsverbetering heb je een verantwoordelijke functie. Je bent veel zelfstandig aan het werk, maar een goede samenwerking binnen het team vinden wij van groot belang, we zoeken dan ook een echte teamplayer!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan op een QA afdeling;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent communicatief zeer sterk en beschikt over analytisch vermogen;
 • Je bent proactief en stressbestendig.

Verder ben je accuraat, doortastend, kritisch en heb je oog voor detail. Je bent zelfstandig en hebt een praktische instelling. Tot slot beschik je over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
 • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
 • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Coördinator Kwaliteitsverbetering bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

 

Bringing ———
——— the best
together