(Senior) Specialist AGF Masterdata

Masterdata is onderdeel van de ICT afdeling, met vijf collega’s vormen zij een team dat de business ondersteunt en elkaar aanvult waar nodig. De afdeling Masterdata staat midden in onze organisatieprocessen en is daarom een belangrijke spil bij de realisering van de digitale strategie. Misschien dat jij hier ook een rol in kunt spelen! Hiervoor zoeken wij een enthousiaste

 

(Senior) Specialist AGF Masterdata

24-38 uur per week

 

Als Specialist AGF Masterdata ondersteun je de afdeling met het beheren van onze data (zijnde artikelcodes). Samen met je collega’s draag je zorg voor een up-to-date systeem met artikelinformatie. Dit doe je door het aanmaken van nieuwe artikelcodes maar ook het onderhouden, controleren en corrigeren van bestaande artikelcodes. Het werk bestaat uit een combinatie van data categorisatie, data entry, borgen van GS1 standaarden en afstemming met de business.

 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent accuraat en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt affiniteit met data en IT systemen
  • Je hebt een dienstverlenende instelling
  • Indien je parttime wil werken ben je wel maandag t/m vrijdag de middagen tot 17.00 beschikbaar. In overleg kun je één of meerdere ochtenden per week vrij zijn.

Tot slot ben je een gezellige collega die goed om kan gaan met pieken en dalen in het werk.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together