Data Engineer SQL

Levarht werkt aan een meerjarige digitale roadmap waar jij een belangrijke rol in kan gaan spelen. Onze ICT afdeling is een klein team dat de business over de breedte ondersteunt en elkaar aanvult waar nodig. ICT heeft een essentiële rol in het geheel. Ons DevOps team dat bestaat uit 5 collega’s kan al veel, maar nog niet genoeg! Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste

 

DATA ENGINEER SQL

Fulltime

 

Als Data Engineer SQL vertaal je de informatiebehoefte van de business naar rapportages en dashboards. Je bouwt aan en onderhoudt data uit verschillende bronnen, zodat de business deze optimaal kan gebruiken. Ook houdt je je bezig met de ontwikkeling van ETL processen en het beheer van gegevens en analyses van datasets.

Als Data Engineer SQL krijg je de kans om te werken in een hardwerkend, ambitieus én gezellig team. Samen werken jullie elke dag aan het verbeteren van de dataverstrekking naar de business. Om de behoefte en wensen ten aanzien van de data duidelijk te krijgen, heb je regelmatig overleg met management en key-users van verschillende afdelingen.

 

Wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfskundige informatica
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Analytisch vermogen en kennis van processen en gegevensstructuren

Je hebt zin in een echte uitdaging en wil niets liever dan jezelf ontwikkelen binnen een dynamische organisatie. Je kunt goed zelfstandig werken maar vindt het leuker om deel uit te maken van een team.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together