Data Scientist

Heb jij een passie voor data en wil je graag werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groenten en fruit. Voor ons Data Science team zijn wij op zoek naar een Data Scientist (38 uur). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.

Wat ga je doen?

Als Data Scientist binnen Levarht ontwikkel je modellen die prognoses genereren op basis van ongestructureerde interne en externe data. Deze prognoses stellen Levarht in staat meer grip te krijgen op de vraag en prijsvorming van onze producten. Deze dienen niet alleen de eigen organisatie, maar dienen ook het doel van onze telers en klanten.

Jouw verantwoordelijkheden zijn het ontsluiten, structureren en analyseren van (on)gestructureerde data. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van machine learning algoritmes met een passende statistische methodologie (bijvoorbeeld regressie, cluster analyse, decision trees). Daarnaast onderzoek en ontwikkel je mogelijkheden om nog meer uit data te halen.

Voor de business ben je een gesprekspartner. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie en het lijnmanagement over inzichten verkregen uit de data. Daarom zoeken wij een nieuwe collega met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wie ben jij?

Als onze nieuwe Data Scientist:

  • Ben jij een Wo’er met een relevante master (bijv. Statistiek, Econometrie, Mathematics, Computer Science, Informatica of een ander kwantitatief vakgebied).
  • Heb je werkervaring als Data Scientist / Data Engineer.
  • Heb je kennis en ervaring met R / Python.
  • Heb je kennis en ervaring met SQL.
  • Is het een pré wanneer je ervaring hebt met time-series analyse.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Data Scientist bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together