Full Stack Developer

Levarht werkt aan een meerjarige digitale roadmap waar jij een belangrijke rol in kan gaan spelen. Onze ICT afdeling is een ambitieus team dat de business over de breedte ondersteunt en elkaar aanvult waar nodig. ICT heeft een essentiële rol in het geheel, met zeven collega’s kunnen we al heel veel, maar nog niet genoeg! Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste collega’s, waaronder een

FULL STACK DEVELOPER

Fulltime

Als Full Stack Developer help je onze bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van het inzetten van de nieuwste technologie. Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert software op basis van de behoeften van de business. Om de behoefte van de business goed in kaart te brengen werk je nauw samen met managers en key-users van de verschillende afdelingen, maar je onderhoudt ook contact met externe partijen. Een veelzijdige en zelfstandige functie!

Wie ben jij?

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde opleiding op het gebied van IT.
  • Technische en inhoudelijke kennis van informatiesystemen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Kennis van Scrum is een pre, maar is geen vereiste.
  • Ervaring met C#/.NET Core
  • Ervaring met het automatisch builden en testen middels Azure DevOps (CI/CD)
  • Ervaring met Front-end frameworks zoals bijvoorbeeld Angular

Daarnaast ben je creatief in het vinden van oplossingen en vind je leuk om de sparringpartner te zijn van de business. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together