Heftruckchauffeur

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid. Jij kan daar ook een rol in spelen als Heftruckchauffeur! De afdeling Interne Logistiek zorgt ervoor dat de producten vanaf de binnenkomende docks naar de opslag worden gereden en dat de producten tijdig op de uitgifte afdelingen worden aangeleverd. Je kunt bij ons zowel parttime als fulltime aan de slag.

Wat ga je doen? 

Als Heftruckchauffeur vervoer en (ver)plaats je pallets met onze verse producten in het magazijn met behulp van een heftruck. Hierbij gebruik je een barcodescanner om de verplaatsingen goed vast te kunnen leggen. In deze baan is geen dag hetzelfde. Je werkt in een dynamisch team dat werken onder druk als een uitdaging ziet, want in de wereld van groente en fruit is snelheid altijd van belang.

Wie ben jij?

  • Je hebt vergelijkbare werkervaring, aangevuld met een heftruckcertificaat.
  • Je bent zeer accuraat en alert.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Daarnaast ben je proactief en vind je het leuk om in een team samen te werken. In deze baan is het belangrijk dat je ten aanzien van je werktijden flexibel bent.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een baan bij een dynamisch en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Solliciteren?

Word jij de nieuwe Heftruckchauffeur bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur dan jouw sollicitatie met jouw CV naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together