Inkoper AGF

Wil je aan de slag om onze groeiende marktpositie verder uit te bouwen en heb je een passie voor groenten en fruit? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groenten en fruit. Voor ons inkoopteam hebben wij een vacature voor een Inkoper (40 uur). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.

Wat ga je doen?

Als Inkoper ga je aan de slag om onze groeiende marktpositie verder uit te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze wereldwijde telersrelaties en maakt plannen voor de toekomst. Samen met de afdelingen verkoop, marketing en kwaliteit ga je ervoor zorgen dat jouw productgroep in het winkelschap komt, zodat we de verkoop van onze (retail)klanten kunnen laten groeien. Je hebt een visie op jouw productgroep, ziet kansen en je bent in staat dit om te zetten naar de praktijk.

Als Inkoper krijg je binnen Levarht veel vrijheid en kansen om goede ideeën te realiseren. Je werkt nauw samen met je collega Inkopers, maar ook met de afdeling verkoop en de gehele logistiek.

Onze afdeling commercie, bestaande uit inkoop, verkoop, marketing en backoffice, is een informele en hardwerkende afdeling die zich bezig houdt met de inkoop van producten van onze eigen telers of telers waar we mee samenwerken en de verkoop van producten aan klanten wereldwijd. De afdeling inkoop bestaat uit gedreven inkopers en wordt aangestuurd door onze Manager Inkoop. De afdeling is het kloppend hart van het bedrijf en is op zoek naar versterking in de vorm van een Inkoper.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring als Inkoper AGF.
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van de Spaanse taal is een pré.
  • Je bent analytisch en cijfermatig sterk.
  • Je bent accuraat, slagvaardig, flexibel en stressbestendig.
  • Je durft initiatief te nemen en handelt naar de constant veranderende situatie.

Je bent een gedreven Inkoper die streeft naar resultaat. Tot slot ben je organisatorisch sterk en beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en lef.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Inkoper bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en op wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together