Inkoper – Import Fruit

Onze afdeling commercie, bestaande uit inkoop, verkoop, marketing en de backoffice, is een informele en hardwerkende afdeling die zich bezig houdt met de inkoop van producten van onze eigen telers of telers waar we mee samenwerken en de verkoop van producten aan klanten wereldwijd. De afdeling inkoop bestaat uit 15 gedreven inkopers en wordt aangestuurd door onze Teammanager Inkoop. De afdeling is het kloppend hart van het bedrijf en is op zoek naar versterking in de vorm van een ervaren

 

INKOPER – IMPORT FRUIT

Fulltime

 

Als Inkoper Import Fruit ga je aan de slag om onze groeiende marktpositie verder te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze wereldwijde telersrelaties en maakt plannen voor de toekomst. Samen met verkoop en marketing ga je ervoor zorgen dat jouw productgroep in het winkelschap komt en we de verkoop van onze (retail)klanten kunnen laten groeien. Je hebt een visie op jouw productgroep, ziet kansen en je bent in staat dit om te zetten in concrete acties.

Als Inkoper Import Fruit krijg je binnen Levarht veel vrijheid en kansen om goede ideeën uit te proberen. Je werkt nauw samen met je collega Inkopers, maar ook met de afdeling Verkoop en de gehele logistiek.

 

Wie ben jij?

Een gedreven en ervaren inkoper met passie voor onze mooie producten! Jij ziet elke dag weer als een kans om de beste resultaten te behalen. Je bent organisatorisch sterk en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en lef. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als Inkoper AGF.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands en Engels. Beheersing van de Spaanse taal is een pré.
  • Je bent accuraat, slagvaardig, flexibel  en ook stressbestendig.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl.  Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

 

 

Bringing ———
——— the best
together