Junior Full Stack Developer

Heb jij een passie voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen, opleveren en onderhouden van software? Lijkt het jou gaaf om te werken bij een organisatie die in hoog tempo aan het digitaliseren is? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Wij hebben een vacature voor een Junior Full Stack Developer bij Levarht in De Kwakel, voor 38 uur per week.

Wat ga je doen?
Als Junior Full Stack Developer help je onze bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van het inzetten van de nieuwste technologie. Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert software op basis van de behoeften van de business. Om de behoeften van de business goed in kaart te brengen werk je nauw samen met managers en key-users van de verschillende afdelingen, maar je onderhoudt ook contact met externe partijen. Een veelzijdige en zelfstandige functie!

De functie van Junior Full Stack Developer bij Levarht is een dynamische en uitdagende functie. Levarht is in hoog tempo aan het digitaliseren. Dit brengt veel vernieuwing en fantastische uitdagingen met zich mee op het ICT vlak. Deze digitaliseringslag doen we samen met een jong team van ICT professionals.
Onze ICT afdeling is een ambitieus team dat de business over de breedte ondersteunt en elkaar aanvult waar nodig. ICT heeft een essentiële rol in het geheel. Ter uitbreiding van het team zijn wij dan ook op zoek naar een enthousiaste Junior Full Stack Developer.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde opleiding op het gebied van IT.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met front-end development en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt technische en inhoudelijke kennis van informatiesystemen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis van Scrum is een pre, maar geen vereiste.
 • Je hebt ervaring met C#/.NET Core.
 • Je hebt ervaring met Front-end frameworks zoals bijvoorbeeld Angular.
 • Je bent creatief in het oplossen van IT uitdagingen en je vindt het leuk om de sparringpartner te zijn van de business.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in een groeiend en ambitieus familiebedrijf, waarbij je komt te werken in een gezellig en jong team van ICT professionals.
 • Wij bieden de mogelijkheid om het ICT vak te leren van professionals.
 • Een informele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis).
 • Tijdens de lunch wordt gratis fruit aangeboden, omdat wij veel waarde hechten aan de gezondheid van onze medewerkers.

Vragen of direct solliciteren?
Word jij de nieuwe Junior Full Stack Developer bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?
Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

 

 

Bringing ———
——— the best
together