Junior Helpdeskmedewerker

Onze ICT afdeling is een ambitieus team dat de business over de breedte ondersteunt en elkaar aanvult waar nodig. Levarht is volop in ontwikkeling, ook op het gebied van ICT. De afdeling heeft dan ook een essentiële rol in het geheel. Met negen collega’s kunnen we al heel veel, maar nog niet genoeg! Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste

 

 

 

JUNIOR HELPDESKMEDEWERKER

 

Fulltime

 

 

Als Junior Helpdeskmedewerker ben je samen met je collega helpdeskmedewerker het eerste aanspreekpunt binnen de afdeling ICT voor onze medewerkers. Je beantwoordt vragen van collega’s en ondersteunt hen bij het gebruik van de verschillende software en hardware binnen het bedrijf. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het registreren en afhandelen van de eerstelijns storingen. Deze meldingen kunnen via de telefoon of via de mail binnenkomen. Ook geef je op aanvraag zaken als laptops, telefoons en scanners uit en installeer je deze wanneer nodig. Je beheert de werkplekken van de interne gebruikers en documenteert wijzigingen in handleidingen of instructies.

 

 

Wie ben jij?

  • Je beschikt minimaal over een MBO 3 diploma, bij voorkeur richting ICT;
  • Je hebt kennis van Windows en de gebruikte kantoorautomatisering software;
  • Je bent stressbestendig en weet het overzicht te behouden in een hectische werkomgeving;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord in geschrift;

Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, maar vind je het leuker om onderdeel uit te maken van een team. Uiteraard heb je affiniteit met ICT en wil je je graag verder ontwikkelen binnen dit werkveld. Tot slot ben je communicatief vaardig en beschik je over een dienstverlenende instelling.

 

Ben jij een starter op het gebied van ICT en op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Dan is dit misschien wel de baan voor jou!

 

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together