Junior Verkoper

De afdeling Commercie, bestaande uit inkopers en verkopers, is een informele en hardwerkende afdeling die zich enerzijds bezig houdt met de inkoop van producten bij telers en anderzijds met de verkoop van producten aan klanten wereldwijd. De afdeling is de spin in het web en vormt de brug tussen klant, leverancier en onze interne organisatie. Voor deze dynamische afdeling zoeken wij een enthousiaste junior verkoper (38 uur) in De Kwakel. 

Wat ga je doen? 

Als Junior-medewerker draai je twee tot drie maanden in ons magazijn mee om de logistieke processen in de praktijk te ervaren. Je krijgt de mogelijkheid om onze bedrijfsvoering écht te leren kennen, omdat je met onze verschillende afdelingen meewerkt; van binnenkomst tot uitgifte. Na het inwerktraject in ons magazijn kom je op de commerciële afdeling terecht, waar je je het handelen in groente en fruit eigen maakt. Naast de ‘training on the job’, draag je als junior verkoper al snel de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van het verkoopproces. Je houdt je zelfstandig bezig met orderverwerking, assortimentsbeheer, klachtenopvolging, voorraadplanning en prijsbepaling. Tevens stuur je logistieke processen aan vanuit het  verkoopproces. Je hebt direct contact met de collega’s van commercie, productie, expeditie, transport en kwaliteit, maar ook met leveranciers en klanten. Afhankelijk van de snelheid waarmee je je ontwikkelt, kun je doorgroeien naar een zelfstandige commerciële functie.

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste starter in de wereld van groente en fruit.
  • Je hebt een passende opleiding op Hbo-niveau.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent klant- en doelgericht en kunt goed zelfstandig binnen een teamverband werken.
  • Je bent accuraat, slagvaardig, flexibel en ook stressbestendig.

Daarnaast ben je niet bang om initiatief te tonen en ben je in staat anderen te overtuigen van je ideeën. Tot slot heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en te investeren in je ontwikkeling binnen de AGF!

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een baan bij een dynamisch en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Solliciteren?

Word jij de nieuwe Junior Verkoper bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur dan jouw sollicitatie met jouw CV naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together