Junior Inkoper

Wil jij jouw commercieel talent verder ontwikkelen en heb je passie voor groente en fruit? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groenten en fruit.  Voor ons inkoopteam zoeken wij een Junior Inkoper voor 40 uur per week, met als standplaats De Kwakel.

Wat ga je doen? 

Samen met jouw ervaren Inkoop collega’s ga je aan de slag om onze groeiende marktpositie uit te bouwen. Dit doe je door ons wereldwijde telersnetwerk verder uit te bouwen en plannen te maken voor de toekomst. Samen met de afdelingen verkoop, marketing en kwaliteit ga je ervoor zorgen dat jouw productgroep in het winkelschap komt, zodat we de verkoop van onze (retail)klanten kunnen laten groeien. Daarnaast houd je je natuurlijk ook bezig met de operationele inkooptaken. Jouw uitdaging is het vroegtijdig signaleren van mogelijk- en onmogelijkheden. Door een proactieve houding laat je het inkoopproces gesmeerd verlopen.

Als Junior Inkoper krijg je de kans om je het handelen in groente en fruit eigen te maken. Je leert bij ons het vak, zodat je na verloop van tijd door kunt groeien tot volwaardig Inkoper. Wij zoeken dan ook een gedreven collega die bereidt is te investeren in zijn of haar ontwikkeling in de dynamische wereld van groente en fruit!

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 2 jaar commerciële werkervaring.
  • Een opleiding op Havo / MBO+ niveau.
  • Je bent analytisch en cijfermatig sterk.
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je bent resultaatgericht, proactief en ziet werken onder druk als een uitdaging.

Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, maar vind je het leuker om als team onze gezamenlijke doelen te behalen.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Junior Inkoper bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en op wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together