Junior Keurmeester

Heb jij passie voor groente en fruit en wil jij je graag ontwikkelen tot Keurmeester? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groente en fruit. Voor onze afdeling Kwaliteit hebben wij een vacature voor Junior Keurmeester (38 uur). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.

Wat ga je doen?

Als Junior Keurmeester keur je onze verse producten naar wetgeving en klantspecificatie. Je bent samen met je collega Keurmeesters verantwoordelijk voor het juiste kwaliteitsoordeel van onze producten.

Intern word je opgeleid door onze gecertificeerde Keurmeesters en leer je de kwaliteitsregels kennen. Na een inwerkperiode ga je zelf onze verse producten keuren. Bij het keuren hoort ook een correcte administratie. Alles leg je vast in ons systeem en afwijkingen meld je bij de commerciële afdeling. Het controleren van de voorraad en de temperatuur in de cellen horen ook bij je werkzaamheden.

Voor jou en je team is het een uitdaging om het kwaliteitsbewustzijn in de gehele organisatie te vergroten. Je staat voor kwaliteit en draagt het belang hiervan uit naar de organisatie. Dit doe je door adviezen te geven aan je collega’s van de commerciële afdeling en door je collega’s in het magazijn en op de productie afdeling aan te sturen op het gebied van kwaliteitsbehoud.

Onze afdeling Kwaliteit bestaat uit twee teams; Kwaliteitszorg en Kwaliteitscontrole. Kwaliteitszorg bestaat uit drie collega’s die zorg dragen voor een zo hoog mogelijk niveau van voedselveiligheid en certificeringen. Kwaliteitscontrole bestaat uit tien enthousiaste Keurmeesters die staan voor de kwaliteit van onze producten. Zij zorgen dat onze klanten producten ontvangen van de beste kwaliteit en met de juiste specificaties. De afdeling kwaliteit is continu bezig om het kwaliteitsbewustzijn binnen de hele organisatie te vergroten.

Als Junior Keurmeester heb je een verantwoordelijke functie. Je bent veel zelfstandig aan het werk, maar een goede samenwerking binnen het team vinden wij van groot belang, we zoeken dan ook een echte teamplayer!

Wie ben jij?

  • Je beschikt over MBO werk en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een flexibele instelling met betrekking tot je werktijden.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent proactief en stressbestendig.

Verder ben je kwaliteits- en klantgericht en heb je oog voor detail. Je bent zelfstandig en hebt een praktische instelling. Tot slot beschik je over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om het vak van Keurmeester te leren van professionals.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Junior Keurmeester bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur je CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together