(Junior) Systeembeheerder

Heb jij ervaring op het gebied van Systeembeheer en lijkt het jou gaaf om te werken bij een organisatie die in hoog tempo aan het digitaliseren is? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Wij hebben een vacature voor een (Junior) Systeembeheerder bij Levarht in De Kwakel, voor 38 uur per week.

Wat ga je doen?

Als (Junior) Systeembeheerder zorg je voor het beheren, updaten en aanpassen van de diverse ICT-systemen, zowel op kantoor als in de loods. Je doet dit primair voor onze Nederlandse vestiging, maar ook voor de buitenlandse vestigingen.

Daarnaast draag je zorg voor het up-to-date houden van de bijbehorende documentatie en zal je een aandeel krijgen in de helpdesk werkzaamheden (eerste en tweedelijns incidenten). De belangrijkste besturingssystemen waar je mee gaat werken zijn Microsoft Server, Windows en Exchange.

De functie van (Junior) Systeembeheerder is bij Levarht een dynamische en uitdagende functie. Levarht is in hoog tempo aan het digitaliseren. Dit brengt veel vernieuwing en fantastische uitdagingen met zich mee op het ICT vlak. Deze digitaliseringslag doen we samen met een jong team van ICT professionals. Samen zetten we de schouders eronder en zorgen we ervoor dat onze medewerkers in binnen en buitenland optimaal kunnen werken. Dit is waar wij voor staan!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over MBO/ HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring.
 • Je bezit allround ICT-skills en hebt de ambitie om je in brede zin in het vakgebied te blijven ontwikkelen.
 • Je hebt kennis van Microsoft producten, Netwerk en Infra architectuur. Kennis van Office365 en Azure is een pré.
 • Je bent creatief in het oplossen van IT uitdagingen.
 • Je bent communicatief vaardig, accuraat, professioneel en enthousiast!

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in een groeiend en ambitieus familiebedrijf, waarbij je komt te werken in een gezellig en jong team van ICT professionals.
 • Een informele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief.
 • Wij bieden de mogelijkheid om het ICT vak te leren van professionals.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis).
 • Tijdens de lunch wordt gratis fruit aangeboden, omdat wij veel waarde hechten aan de gezondheid van onze medewerkers.

Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe (Junior) Systeembeheerder bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together