Keurmeester

Onze afdeling Kwaliteit bestaat uit twee teams; Kwaliteitszorg en Kwaliteitscontrole. Kwaliteitszorg bestaat uit drie collega’s die  zorg dragen voor een zo hoog mogelijk niveau van voedselveiligheid en certificeringen. Kwaliteitscontrole bestaat uit negen enthousiaste keurmeesters die staan voor de kwaliteit van onze producten. Zij zorgen dat onze klanten producten ontvangen van de beste kwaliteit en met de juiste specificaties. De afdeling kwaliteit is continu bezig om het kwaliteitsbewustzijn binnen de hele organisatie te vergroten. Ter versterking van het team Kwaliteitscontrole zoeken wij op korte termijn een enthousiaste

KEURMEESTER
Fulltime of parttime

Als keurmeester keur je onze verse producten naar wetgeving en  klantspecificatie. Je bent samen met je collega keurmeesters verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten.

Voor jou en jouw team is het een uitdaging om het kwaliteitsbewustzijn in de gehele organisatie te vergroten. Je staat voor kwaliteit en draagt het belang hiervan uit naar de organisatie. Dit doe je door adviezen te geven aan je collega’s van de commerciële afdeling en door je collega’s in het magazijn en op de productie afdeling aan te sturen op het gebied van kwaliteitsbehoud.

De afdeling Kwaliteit wordt aangestuurd door de manager Kwaliteit, Arbo en Milieu. Het team keurmeesters wordt dagelijks aangestuurd door een teamleider Kwaliteitscontrole. Als keurmeester heb je een verantwoordelijke functie. Je bent veel zelfstandig aan het werk, maar een goede samenwerking binnen het team vinden wij van groot belang, we zoeken dan ook een echte teamplayer!

 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over MBO werk en denk niveau
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt een flexibele instelling met betrekking tot je werktijden
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent proactief en stressbestendig

Verder ben je kwaliteits- en klantgericht en heb je oog voor detail. Je bent zelfstandig en hebt een praktische instelling. Tot slot beschik je over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

 

Interesse?

Sta jij voor kwaliteit en sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together