Logistiek Productverantwoordelijke

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! De afdeling Interne Logistiek zorgt ervoor dat de producten vanaf de binnenkomende docks naar de opslag worden gereden en dat de producten fifo en tijdig op de uitgifte afdelingen worden aangeleverd. In verband met groei van onze activiteiten zoeken wij een

 

LOGISTIEK PRODUCTVERANTWOORDELIJKE

Fulltime of parttime

 

Als Productverantwoordelijke sta je middenin onze logistieke processen en ben je verantwoordelijk voor de voorraad van de producten die jij onder je hoede hebt. Met je pro actieve instelling zorg je voor een veilige, correcte en tijdige aanvoer van producten naar de expeditie, zowel qua kwantiteit als kwaliteit. Je hebt frequent contact met logistieke collega’s van binnenkomst  en expeditie en je bent de ogen van de inkopers. In deze functie is geen dag hetzelfde. Je werkt in een dynamisch team binnen een gezond, groeiend familiebedrijf.

 

Wie ben jij?

  • Een echt team player die beschikt over een opleiding op MBO niveau, bij voorkeur aangevuld met een heftruckcertificaat.
  • Je bent zeer accuraat en alert.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent communicatief sterk.

Daarnaast beschik je over een praktische en flexibele instelling ten aanzien van je werktijden en zie je werken onder druk als een uitdaging.

 

Interesse?
Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Bringing ———
——— the best
together