Logistiek Teamleider Uitgifte

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! In drie teams zet de afdeling Uitgifte zich elke dag in voor het correct en tijdig samenstellen van de bestelde orders. Elk team wordt aangestuurd door twee teamleiders en bestaat verder uit ongeveer 15 medewerkers. Ter versterking van deze hardwerkende afdeling zoeken wij een enthousiaste

 

TEAMLEIDER UITGIFTE

Fulltime

 

Als Teamleider Uitgifte ben je verantwoordelijk voor het orderpick proces. Samen met je collega Teamleiders stuur je drie teams van elk ongeveer 15 orderpickers aan en maak je er een sport van om de orders snel en goed samen te stellen. Je draagt zorg voor een strakke controle op de kwaliteit, aantallen en zorgt dat de zendingen correct en volledig worden verladen.

In deze verantwoordelijke functie onderhoud je namens de afdeling het contact met de afdeling Inkoop en Verkoop en coördineer je de werkzaamheden op de raapvloer. Ook is de begeleiding en coaching van de medewerkers een belangrijk onderdeel van je functie. Je motiveert je team want er wordt bij Levarht hard gewerkt, maar een plezierige werksfeer is net zo belangrijk! Naast deze dagelijkse werkzaamheden werk je proactief aan verbeteringen in het logistieke proces.

De werktijden worden vastgesteld middels een rooster en kunnen liggen tussen 06.00  en 20.00 uur, op maandag t/m zondag. In verband met dit ruime werkvenster werk je samen met de andere Teamleiders en Assistent Teamleiders, om zo de werktijden goed te kunnen verdelen.

 

Wie ben jij?

  • Een opleiding op minimaal MBO + niveau.
  • Ruime leidinggevende ervaring in een logistieke omgeving.
  • Je durft beslissingen te nemen en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent een doener die graag de samenwerking opzoekt.
  • Je bent flexibel en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Verder sta je stevig in je schoenen om je team aan te sturen op resultaten, maar ook op veranderingen.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together