Manager Productie

Krijg jij energie van een dynamische en snelle productieomgeving? Heb je dan ook nog affiniteit met groente en fruit en ben je een mensgerichte manager? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Bij Levarht in De Kwakel hebben we een vacature voor een Manager Productie, voor 38 uur per week.

Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor het productieproces en de personeelsplanning. Hierbij heeft de kwaliteit, volledigheid en tijdigheid van de dagelijkse  verwerking van productieopdrachten jouw focus. Je draagt zorg voor de verdere professionalisering van de Productie afdeling met behulp van LEAN methodieken. Zo initieer en realiseer je projecten met betrekking tot productontwikkeling/vernieuwing en verbetering van de productieprocessen. Hierbij streef je naar het continu verbeteren van de effectiviteit en efficiency van de afdeling. Overleg en afstemming met kwaliteit en de commerciële en logistieke afdelingen is daarbij een must. Samenwerking met deze afdelingen is dan ook één van jouw prioriteiten. Verder bewaak je de naleving van reguleringen en verschillende operationele procedures (HACCP, BRC, IFS Arbo en Veiligheid).

Begeleiding en coaching van het team is een belangrijk onderdeel van je functie. Samen met de Assistent Manager Productie geef je leiding aan de planners, teamleiders, operators en medewerkers van de afdeling. Je maakt deel uit van het Operations Management Team en rapporteert aan de Directeur Operations.

Tot slot zorg je dat de productie kosten correct worden verwerkt en analyseer je de resultaten van de afdeling als zijnde een profitcentre. Zo nodig stuur je de organisatie bij, aan de hand van de resultaten. Als Manager Productie speel je een belangrijke rol in de realisatie van de gestelde KPI’s op afdelings- en bedrijfsniveau.  In de dynamische wereld van groeten en fruit is dat een echte uitdaging!

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van technische bedrijfskunde, supply chain of agro food.
  • Je hebt kennis van LEAN.
  • Je beschikt over ruime leidinggevende ervaring als eindverantwoordelijke binnen een productie omgeving.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en vind het leuk om de samenwerking met andere afdelingen op te zoeken.
  • Je ben klant- en servicegericht en hebt een flexibele instelling.
  • Je hebt technisch inzicht en affiniteit met AGF producten (ervaring met AGF is een pre).

Verder ben je resultaatgericht en beschik je over een flexibele instelling, omgaan met stressvolle situaties zie jij als een uitdaging! Je hebt een positieve instelling, bent erg gericht op kwaliteit en niet bang voor het dragen van verantwoordelijkheid. 

Vragen of direct solliciteren?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur jouw sollicitatie, inclusief CV, naar werkenbijlevarht@levarht.nl. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de HR afdeling via 0297 386 600

Wie zijn wij?

Op de Productie afdeling is het elke dag een uitdaging om tijdig, volledig en correct consumenten- en grootverpakkingen te produceren voor diverse klanten. De afdeling heeft 20 verpakkingslijnen en 40 vaste medewerkers, waaronder teamleiders en operators, aangevuld met circa 100 tot 200 uitzendkrachten tijdens ons drukke seizoen, verdeeld over 2 shifts. Er wordt van maandag tot en met zaterdag gewerkt.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together