Medewerker Backoffice

Onze afdeling commercie, bestaande uit inkopers en verkopers, is een informele en hardwerkende afdeling die zich bezig houdt met de inkoop van producten van onze eigen telers of telers waar we mee samenwerken en de verkoop van producten aan klanten wereldwijd. Voor ondersteuning van onze verkoop zoeken wij op korte termijn een

 

 

MEDEWERKER BACKOFFICE

 

Fulltime

 

 

Als Medewerker Backoffice ben je verantwoordelijk voor een tijdige en duidelijke ondersteuning van het in- en verkoopproces. Daarnaast zorg je voor een optimale servicegraad en klantenservice. Je werkzaamheden bestaan uit orderwerking, assortimentsbeheer, klachtenregistratie en je stuurt de logistieke processen aan vanuit het orderproces. Kortom, je bent een rasechte regelneef!

We werken met verse producten, verspreid over de hele wereld. Dit maakt dat in deze veelzijdige functie geen dag hetzelfde is!

 

Wie ben jij?

  • Een passende opleiding op HAVO niveau
  • Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden
  • Parate mondelinge en schriftelijke kennis van Nederlands en Engels, Duits is een pre

Je bent klant- en doelgericht en kan goed zelfstandig binnen een teamverband werken. Je bent accuraat, slagvaardig, flexibel en ook stressbestendig. Je neemt initiatief en kunt anderen overtuigen.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together