Medewerker Backoffice

Ben jij een administratief talent met passie voor groenten en fruit?
Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groenten en fruit. Voor onze afdeling verkoop hebben wij een vacature voor Medewerker Backoffice (40 uur). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Backoffice ben je verantwoordelijk voor een tijdige en duidelijke ondersteuning van het verkoopproces. Daarnaast zorg je voor een optimale servicegraad en klantenservice. Je werkzaamheden bestaan uit orderwerking, assortimentsbeheer, klachtenregistratie en je stuurt de logistieke processen aan vanuit het orderproces. Kortom, je bent een rasechte regelneef!

We werken met verse producten, verspreid over de hele wereld. Dit maakt dat in deze veelzijdige functie geen dag hetzelfde is!

Je wordt onderdeel van onze afdeling commercie, bestaande uit inkoop, verkoop, marketing en de backoffice. De afdeling commercie is een informele en hardwerkende afdeling die zich bezig houdt met de inkoop van producten van onze eigen telers of telers waar we mee samenwerken en de verkoop van producten aan klanten wereldwijd. Voor ondersteuning van onze afdeling verkoop zoeken wij op korte termijn een Medewerker Backoffice.

Wie ben jij?

Als onze nieuwe Medewerker Backoffice:

  • ben jij een Mbo / Hbo’er die goed is in het aanbrengen van structuur in de werkzaamheden.
  • Ben je nauwkeurig.
  • Heb je goede mondelinge en schriftelijke kennis van Nederlands en Engels.
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je oplossingsgericht.
  • kun je goed prioriteiten stellen en ben je stressbestendig.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Medewerker Backoffice bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together