Medewerker Debiteurenadministratie

Op onze afdeling Financiële Administratie, waaronder ook de receptie valt, werken in totaal 16 medewerkers. Zij dragen zorg voor de afhandeling van inkomende en uitgaande facturen en alle werkzaamheden daaromheen, zodanig dat dit altijd juist en tijdig gebeurt. En dat is een echte uitdaging in een dynamisch bedrijf zoals Levarht! Ook de receptie, hét visitekaartje van onze organisatie, valt onder deze afdeling. In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste

 

 

MEDEWERKER DEBITEURENADMINISTRATIE

36-38 uur per week

 

Als Medewerker Debiteurenadministratie houd je je bezig met het debiteurenbeheer in de breedste zin van het woord. Je verzorgt de debiteurenadministratie en handelt deze af, waarbij je zeer frequent telefonische- en e-mail contacten onderhoudt met binnen- en buitenlandse klanten en leveranciers. Je hebt contacten over kredietlimieten en zorgt voor snelle en goede informatiestromen naar collega’s.

 

Wie ben jij?

  • Een opleiding op HAVO / MBO niveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Cijfermatig inzicht en een analytische instelling
  • Accuratesse en kwaliteitsgerichtheid
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels

Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je assertief.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together