Medewerker Ontvangst Goederen

Ben jij een echte allrounder op administratief en logistiek gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Levarht in De Kwakel zijn wij op zoek naar een Medewerker Ontvangst Goederen, voor 38 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Ontvangst Goederen ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de binnenkomende goederen. Dit doe je door de goederen administratief én fysiek binnen te melden. De administratieve taken bestaan onder andere uit het voorbereiden van ontvangst documenten, het controleren van de afleverbonnen met de binnengekomen goederen en het onderhouden van contact met je collega’s van inkoop en transport bij afwijkingen. Het fysiek binnenmelden doe je met behulp van een scanner en mobiele telefoon. Hierbij controleer je de goederen op aantal en specificaties. Daarnaast sta je chauffeurs te woord en begeleidt je hen bij het lossen van de goederen.

Wie ben jij?

  • Je hebt enkele jaren ervaring met werken in de logistiek.
  • Je bent zeer accuraat en alert en werken onder druk zie jij als een uitdaging.
  • Je bent proactief en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je kunt goed met computers overweg en houdt het overzicht in een hectische werkomgeving.
  • Wij vragen enige flexibiliteit ten aanzien van je werktijden. Deze worden vastgesteld middels een rooster en kunnen liggen tussen 06.00 en 20.00 uur, op maandag t/m zaterdag.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Solliciteren?

Word jij de nieuwe Medewerker Ontvangst Goederen bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur dan jouw sollicitatie met jouw CV naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Wie zijn wij?

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! Met een team van 6 collega’s zet de afdeling ontvangst goederen zich elke dag in voor het correct en tijdig verwerken van de binnenkomende goederen. De afdeling wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat verder uit twee administratief medewerkers en twee medewerkers ontvangst goederen.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Zijn passie zorgde er in die jaren al voor dat hij in de wijde omtrek samenwerking aanging met telers, om zo de klanten topkwaliteit te kunnen bieden. Nu, ruim 85 jaar later, zitten deze passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van ons familiebedrijf. Eigenschappen die we meebrengen in de samenwerking met onze klanten, onze ketenpartners en bovenal in de samenwerking onder collega’s. Dit DNA en de combinatie van eigen teelt met die van onze partnertelers, stellen ons in staat om consumenten in meer dan 80 landen wereldwijd te laten genieten van smaakvolle, verse groenten en fruit.

Een informele werksfeer, samen met collega’s de wereld van verse groenten en fruit voorzien, je ontwikkelen in de lengte en de breedte, werken in een dynamisch familiebedrijf en internationaal zaken doen: Dat is werken bij Levarht!

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together