Medewerker Ontvangst Goederen

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! Met een team van 6 collega’s zet de afdeling ontvangst goederen zich elke dag in voor het correct en tijdig verwerken van de binnenkomende goederen. De afdeling wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat verder uit een planner, twee administratief medewerkers en twee medewerkers ontvangst goederen. In verband met een vertrekkende collega zijn wij op korte termijn op zoek naar een

 

MEDEWERKER ONTVANGST GOEDEREN

Fulltime of parttime

Als Medewerker Ontvangst draag je zorg voor een correcte verwerking van de binnenkomende goederen. Dit doe je door de goederen administratief én fysiek binnen te melden. De administratieve taken bestaan onder andere uit het voorbereiden van ontvangst documenten, het controleren van de afleverbonnen met ontvangsten en het onderhouden van contact met je collega’s van inkoop en transport bij afwijkingen. Het fysiek binnenmelden doe je met behulp van een scanner en mobiele telefoon. Hierbij controleer je de goederen op aantal. Daarnaast begeleidt je chauffeurs en onderhoudt je contact over de gang van zaken met diverse collega’s.

De afdeling Ontvangst Goederen bestaat uit een dynamisch team waarin eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. We zoeken een echte teamplayer die zichzelf en het team wil blijven ontwikkelen.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt enkele jaren ervaring met werken in de logistiek.
  • Je bent zeer accuraat en alert en werken onder druk zie jij als een uitdaging.
  • Je bent proactief en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent communicatief vaardig.
  • Je kunt goed met computers overweg en houdt het overzicht in een hectische werkomgeving.

Daarnaast vragen wij enige flexibiliteit ten aanzien van je werktijden. Deze worden vastgesteld middels een rooster en kunnen liggen tussen 06.00  en 19.00 uur, op maandag t/m zaterdag.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl. Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together