Medewerker Ontvangst Goederen

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! Met een team van 6 collega’s zet de afdeling ontvangst goederen zich elke dag in voor het correct en tijdig verwerken van de binnenkomende goederen. De afdeling wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat verder uit een planner, twee administratief medewerkers en twee medewerkers ontvangst goederen. In verband met een vertrekkende collega zijn wij op korte termijn op zoek naar een

 

Medewerker Ontvangst Goederen

 

Als Medewerker Ontvangst Goederen houd je je bezig met het controleren en binnenmelden van de binnenkomende goederen. Dit doe je met behulp van een scanner en mobiele telefoon. Daarnaast begeleidt je chauffeurs en onderhoudt je contact over de gang van zaken met diverse collega’s van de afdeling ontvangst goederen. Je komt te werken in een dynamisch team waarin eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt enkele jaren ervaring en affiniteit met werken in de logistiek.
  • Je bent zeer accuraat en alert en werken onder druk zie jij als een uitdaging.
  • Je bent proactief en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Daarnaast vragen wij enige flexibiliteit ten aanzien van je werktijden en ben je een echte team player.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Bringing ———
——— the best
together