Junior Inkoper/Verkoper

De afdeling Commercie, bestaande uit inkopers en verkopers, is een informele en hardwerkende afdeling die zich enerzijds bezig houdt met de inkoop van producten bij telers en anderzijds met de verkoop van producten aan klanten wereldwijd. De afdeling is de spin in het web en vormt de brug tussen klant, leverancier en onze interne organisatie. Binnen deze dynamische afdeling hebben wij ruimte voor een enthousiaste

 

JUNIOR INKOPER/VERKOPER

Fulltime

 

Als junior commercie draai je twee tot drie maanden in ons magazijn mee om de logistieke processen in de praktijk te ervaren. Je krijgt de mogelijkheid om onze bedrijfsvoering écht te leren kennen, omdat je met onze verschillende afdelingen meewerkt; van binnenkomst tot uitgifte. Na het inwerktraject in ons magazijn kom je op de commerciële afdeling terecht, waar je je het handelen in groente en fruit eigen maakt. Naast de ‘training on the job’, draag je als junior commercie al snel de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van het inkoop- of verkoopproces. Je houdt je zelfstandig bezig met orderverwerking, assortimentsbeheer, klachtenopvolging, voorraadplanning en prijsbepaling. Tevens stuur je logistieke processen aan vanuit het inkoop- of verkoopproces. Je hebt direct contact met de collega’s van commercie, productie, expeditie, transport en kwaliteit, maar ook met leveranciers en klanten. Afhankelijk van de snelheid waarmee je je ontwikkelt, kun je doorgroeien naar een zelfstandige commerciële functie.

 

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste starter in de wereld van groente en fruit.
  • Je hebt een passende opleiding op HBO niveau.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent klant- en doelgericht en kunt goed zelfstandig binnen een teamverband werken.
  • Je bent accuraat, slagvaardig, flexibel en ook stressbestendig.

Daarnaast ben je niet bang om initiatief te tonen en ben je in staat anderen te overtuigen van je ideeën. Tot slot heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en te investeren in je ontwikkeling binnen de AGF!

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl

Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Wat ik leuk vind aan Levarht is dat je veel vrijheid krijgt om je verder te ontwikkelen en dat er regelmatig leuke uitjes worden georganiseerd door de Personeelsvereniging.

— Sofia Sonneveld

Bringing ———
——— the best
together