Medewerker Technische Dienst

De afdeling faciliteiten bestaat uit het team Schoonmaak en Kantine en de Technische Dienst. De Technische Dienst bestaat uit drie hardwerkende collega’s die vrijwel al het technisch onderhoud binnen onze organisatie verrichten. Onmisbaar binnen een dynamisch bedrijf als Levarht! Voor dit team zoeken wij versterking in de vorm van een enthousiaste

 

 

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

 

32 – 38 uur per week

Als Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud en het verhelpen van storingen aan verpakkingslijnen en rijdend materieel, zoals heftrucks en elektrische pompwagens. Ook behoort het dagelijks onderhoud en het uitvoeren van reparaties binnen ons gehele pand tot je werkzaamheden.

 

De werkdagen zijn in principe maandag tot en met vrijdag, maar met enige regelmaat werk je ook op zaterdag of zondag (i.v.m. werkzaamheden die niet doordeweeks kunnen plaatsvinden).

 

 

Wie ben jij?

  • MBO opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of vergelijkbaar
  • Probleemoplossend denkvermogen
  • Een proactieve en flexibele werkhouding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling

Daarnaast bent je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en  verkeer je in een goede lichamelijke conditie. Tot slot kun je goed zelfstandig werken, maar vind je het leuker om deel uit te maken van een team.

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

 

Bringing ———
——— the best
together