Orderpicker

Op zoek naar een actieve en verantwoordelijke baan? Ben jij een rasechte aanpakker die er een sport van maakt om orders goed en snel samen te stellen? Dan is de deze vacature misschien wel wat voor jou! Wij zoeken een Orderpicker bij Levarht in De Kwakel, voor 38 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Orderpicker op de afdeling Uitgifte ben jij verantwoordelijk voor het correct en tijdig samenstellen van de orders aan de hand van een opdracht. Je controleert de producten op aantallen en let op de kwaliteit.

Werken met groente en fruit betekent een zeer dynamische werkomgeving. Voedselveiligheid staat bij ons op één en elke dag is het weer een uitdaging om alle orders op tijd de deur uit te laten gaan. Werken bij Levarht is daarom geen dag hetzelfde!

Wie ben jij?

  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het leuker om deel uit te maken van een team.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt secuur en toont initiatief.
  • Je hebt een praktische en flexibele instelling ten aanzien van je werktijden, het werk moet immers elke dag af.
  • Je beschikt over een goede fysieke gesteldheid. in verband met de lichamelijke belasting van de werkzaamheden.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een baan bij een dynamisch en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Solliciteren?

Word jij de nieuwe Orderpicker bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur dan jouw sollicitatie met jouw CV naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Wie zijn wij?

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! In drie teams zet de afdeling Uitgifte zich elke dag in voor het correct en tijdig samenstellen van de bestelde orders. Elk team wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat verder uit ongeveer 15 medewerkers.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Zijn passie zorgde er in die jaren al voor dat hij in de wijde omtrek samenwerking aanging met telers, om zo de klanten topkwaliteit te kunnen bieden. Nu, ruim 85 jaar later, zitten deze passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van ons familiebedrijf. Eigenschappen die we meebrengen in de samenwerking met onze klanten, onze ketenpartners en bovenal in de samenwerking onder collega’s. Dit DNA en de combinatie van eigen teelt met die van onze partnertelers, stellen ons in staat om consumenten in meer dan 80 landen wereldwijd te laten genieten van smaakvolle, verse groenten en fruit.

Een informele werksfeer, samen met collega’s de wereld van verse groenten en fruit voorzien, je ontwikkelen in de lengte en de breedte, werken in een dynamisch familiebedrijf en internationaal zaken doen: Dat is werken bij Levarht!

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together