Orderpicker

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! In drie teams zet de afdeling Uitgifte zich elke dag in voor het correct en tijdig samenstellen van de bestelde orders. Elk team wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat verder uit ongeveer 15 medewerkers. Op de afdeling Uitgifte Luchtvracht worden de orders samengesteld voor onze klanten in onder andere Japan, Amerika het Midden-Oosten. Voor deze afdeling zoeken wij een enthousiaste

 

ORDERPICKER
Fulltime

 

Als Orderpicker op de afdeling Uitgifte Luchtvracht ben jij verantwoordelijk voor de orders die bestemd zijn voor onze klanten in Japan. Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om de orders snel en goed samen te stellen aan de hand van een opdracht. Je controleert de producten op aantallen, let op de kwaliteit en zorgt dat de zendingen correct en volledig worden verladen.

In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid. Zo onderhoud je namens de afdeling Uitgifte het contact met de afdeling Inkoop en Verkoop en coördineer je samen met de Teamleider de werkzaamheden op de raapvloer. Werken met groente en fruit betekent een zeer dynamische werkomgeving! Voedselveiligheid staat bij ons op één en elke dag is het weer een uitdaging om alle orders op tijd de deur uit te laten gaan. Werken bij Levarht is daarom geen dag hetzelfde!

 

Wie ben jij?

  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het leuk om deel uit te maken van een team.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt secuur en toont initiatief.
  • Je bent in staat prioriteiten te stellen, onder tijdsdruk presteer jij het best.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent communicatief sterk.
  • Je hebt een praktische en flexibele instelling ten aanzien van je werktijden, het werk moet immers elke dag af.
  • Je beschikt over een goede fysieke gesteldheid in verband met de lichamelijke belasting van de werkzaamheden.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? En omschrijf jij jezelf als een gemotiveerde aanpakker die graag gestructureerd werkt? Dan is dit misschien wel de baan voor jou!

 

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl. Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

Bringing ———
——— the best
together