Applicatie Consultant

Levarht werkt aan een meerjarige digitale roadmap waar jij een belangrijke rol in kan gaan spelen. Onze ICT afdeling is een ambitieus team dat de business over de breedte ondersteunt en elkaar aanvult waar nodig. ICT heeft een essentiële rol in het geheel, met zeven collega’s kunnen we al heel veel, maar nog niet genoeg! Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste collega’s, waaronder een

APPLICATIE CONSULTANT

Fulltime

Als applicatie consultant ben je de drijvende kracht achter de digitalisering binnen Levarht voor alle niet-ERP applicaties. Hierbij ben je naast inhoudelijk expert ook de ondersteuning voor de gebruikers van onze applicaties. Je bent  de schakel tussen de business en de IT-afdeling. Je beheert meerdere applicaties op het gebied van HR, DMS en tijdregistratie, waarbij je een bijdrage levert aan het optimaal gebruik van de functionele mogelijkheden.

Wie ben jij?

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde opleiding Functioneel Beheer, ICT of Bedrijfskunde.
  • Technische en inhoudelijke kennis van informatiesystemen.
  • Ervaring met het adopteren van processen door de business.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Kennis van Scrum is een pre, maar is geen vereiste.

Je bent een innovatieve professional die doortastend te werk gaat en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Creatief in oplossingen en pragmatisch in handelen zijn enkele van jouw kwaliteiten. Je bent klantgericht, accuraat, stressbestendig en leergierig.

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

 

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together