Stagiair(e) Business Control

Ben jij een enthousiaste aanpakker en altijd geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groente en fruit. Voor ons Business Control team zijn wij per september 2021 op zoek naar een stagiair(e) die minimaal vier maanden beschikbaar is voor vier à vijf dagen per week.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Business Control ga jij samen met het team bouwen aan de nieuwe rapportage omgeving op basis van ons nieuwe ERP systeem. Je gaat tijdens je stage aan de slag met operationele en financiële data om de afdelingen binnen het bedrijf inzicht te geven in hun resultaten.

Daarnaast bied je ondersteuning aan de Controllers bij diverse werkzaamheden in de planning & control-cyclus (periodieke afsluiting, bewaking budget, opstellen forecast e.d.). Door de veelzijdigheid van de functie krijg je veel inzicht in zowel het financiële als operationele reilen en zeilen van een internationale handelsoperatie. Daarnaast kom je in contact met alle lagen van de organisatie. Afhankelijk van de voortgang en beschikbare tijd is het mogelijk extra projecten of eigen initiatieven op te pakken.

De afdeling Business Control bestaat uit 2 enthousiaste Business Controllers. Met rapportages en analyses wordt de business geadviseerd betreffende hun doelstellingen op financieel en niet-financieel niveau. De Business Controller neemt besluiten over beleid, plannen en sturing op basis van financiële inzichten. De resultaten worden nauwlettend in de gaten gehouden om de organisatie bij te sturen en te verbeteren waar mogelijk.

Wie ben jij?

  • Je volgt een hbo opleiding Finance & Control/ Bedrijfskunde/Bedrijfseconomie/Accountancy of een vergelijkbare studie
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt goede sociale vaardigheden
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • Je bent proactief en denkt in kansen
  • Je hebt affiniteit met data en bent bereid veel te leren over MS Excel en Power BI.

Wat bieden wij?

Als stagiair(e) bij Levarht krijg je de kans om werkervaring op te doen in een internationale organisatie. Je zult meewerken in een professioneel en enthousiast team waarbij je kennis maakt met alle facetten van jouw vakgebied. Daarnaast ontvang je bij ons een stagevergoeding.

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together