Supply and Demand Planner

Is het plannen en organiseren van logistieke stromen waar jij energie van krijgt? Heb je dan ook nog affiniteit met groente en fruit en ben je niet bang voor een beetje dynamiek? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Bij Levarht in De Kwakel hebben wij een vacature voor een Supply and Demand Planner, voor 38 uur per week. 

Als Supply and Demand Planner (bij Levarht noemen we dit Product Keten Specialist) ben je de spin in het web voor de aan jou toegekende productgroep. Je ben verantwoordelijk voor de logistieke organisatie van deze productstromen en beheert de voorraad qua hoeveelheid en kwaliteit. Je weet precies hoeveel er op welk moment binnenkomt en zorgt ervoor dat alle betrokken afdelingen, zoals logistiek en transport, tijdig en juist zijn geïnformeerd.  Je werkt nauw samen met de Inkopers en staat de hele dag in contact met je collega’s binnen logistiek en kwaliteit.

Als Product Keten Specialist maak je deel uit van het Supply Chain team. Supply Chain is een redelijk nieuwe afdeling binnen Levarht, je hebt daarom ook een belangrijke rol in het meebouwen aan de afdeling en deze kenbaar te maken binnen de organisatie.

Als Product Keten Specialist heb je veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je draagt al snel de verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden en werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een hardwerkend én gezellig team van gemotiveerde collega’s.

 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren werkervaring binnen supply chain of logistiek, het liefst binnen de AGF branche.
  • Je kunt goed planmatig werken, maar bent ook in staat praktisch te denken.
  • Je bent stressbestendig en krijgt energie van een dynamische werkomgeving.

Je kan zelfstandig en accuraat werken en je bent stressbestendig, flexibel, oplossingsgericht en pro-actief. Je hebt cijfermatig inzicht en kunt snel schakelen. Als je daarnaast ook nog van groente en fruit houdt, ben jij onze kandidaat!

 

Wat bieden wij?

  • Een plekje in een jong en gezellig team, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  • Een uitdagende baan in een groeiend en ambitieus familiebedrijf.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis).

Vragen of direct solliciteren?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur jouw sollicitatie, inclusief CV, naar werkenbijlevarht@levarht.nl.  Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Ellen van der Hoorn, HR adviseur, via evanderhoorn@levarht.nl of 0297 386 600.

Wie zijn wij?

Hoe beter de doorstroom van producten verloopt, hoe beter dit is voor onze klanten. En dus ook voor ons! Met onze verse producten is dat een dagelijkse uitdaging voor onze afdeling Supply Chain. De afdeling bestaat uit 18 collega’s, onderverdeeld in drie teams; supply chain planners, product keten specialisten en het team rechtstreekse productstromen. De afdeling wordt aangestuurd door onze Manager Supply Chain.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

 

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together