Supply Chain Planner

Ben jij een procesmatige denker en sterk in communicatie? Lijkt het jou gaaf om knelpunten in het logistieke proces tussen leverancier en klant op te lossen? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Wij hebben een vacature voor een Supply Chain Planner bij Levarht in De Kwakel, voor 32 tot 38 uur per week.

Wat ga je doen?
Als Supply Chain Planner geeft je dagelijks sturing aan het operationele proces. Dit doe je door met behulp van het systeem knelpunten in klantenorders op te lossen, vóórdat ze de operatie verstoren. Supply Chain is een redelijk nieuwe afdeling binnen Levarht, je hebt daarom ook een belangrijke rol in het meebouwen aan de afdeling en deze kenbaar te maken binnen de organisatie. Je denkt bijvoorbeeld mee over nieuwe processen en de implementatie hiervan. Naast het operationele werk in het systeem is samenwerking  en afstemming tussen de verschillende afdelingen een sleutelfactor om inzicht te krijgen in beschikbare capaciteit, producten, en commerciële kansen. Je zoekt letterlijk en figuurlijk je collega’s binnen de diverse afdelingen op en zorgt voor een goede afstemming.


Wie ben ji
j?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren werkervaring binnen supply chain of logistiek is een pre.
  • Je kunt goed planmatig werken, maar bent ook in staat praktisch te denken.
  • Je bent stressbestendig en ziet omgaan met verschillende belangen als een uitdaging.
  • Je bent flexibel in je werktijden (verschoven diensten, tussen 7.00 – 19.00 uur) en bereid om volgens een schema op zaterdag te werken.

Wat bieden wij?

  • Een plekje in een jong en ambitieus team, dat echt een verschil binnen Levarht maakt!
  • Een functie waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, om het beste uit jezelf te halen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis).
  • Tijdens de lunch wordt gratis fruit aangeboden, omdat wij veel waarde hechten aan de gezondheid van onze medewerkers.

Vragen of direct solliciteren?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur jouw sollicitatie, inclusief CV, dan voor 26 maart a.s. naar werkenbijlevarht@levarht.nl.  Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Ellen van der Hoorn, HR adviseur, via evanderhoorn@levarht.nl of 0297 386 600.
Wie zijn wij?
Hoe beter de doorstroom van producten verloopt, hoe beter dit is voor onze klanten. En dus ook voor ons! Met onze verse producten is dat een dagelijkse uitdaging voor onze afdeling Supply Chain. De afdeling bestaat uit 18 collega’s, onderverdeeld in drie teams; supply chain planners, product keten specialisten en het team rechtstreekse productstromen. De afdeling wordt aangestuurd door onze Manager Supply Chain.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together