Supply Chain Planner

Ben jij een procesmatige denker en sterk in communicatie? Lijkt het jou gaaf om knelpunten in het logistieke proces tussen leverancier en klant op te lossen en jouw ‘handtekening’ te kunnen zetten onder onze (nieuwe) processen? Dan is dit misschien wel jouw volgende uitdaging! Wij hebben een vacature voor een Supply Chain Planner bij Levarht in De Kwakel, voor 32 tot 38 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Planner geeft je dagelijks sturing aan het operationele proces. Dit doe je door met behulp van het systeem knelpunten in klantenorders op te lossen, vóórdat ze de operatie verstoren. Supply Chain is een redelijk nieuwe afdeling binnen Levarht, je hebt daarom ook een belangrijke rol in het meebouwen aan de afdeling en deze kenbaar te maken binnen de organisatie. Je denkt bijvoorbeeld mee over nieuwe processen en de implementatie hiervan. Naast het operationele werk in het systeem is samenwerking  en afstemming tussen de verschillende afdelingen een sleutelfactor om inzicht te krijgen in beschikbare capaciteit, producten, en commerciële kansen. Je zoekt letterlijk en figuurlijk je collega’s binnen de diverse afdelingen op en zorgt voor een goede afstemming.

De focus van de afdeling Supply Chain zal de komende maanden liggen op de implementatie van Navision FoodWare, het nieuwe ERP systeem

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren werkervaring binnen supply chain of logistiek is een pre.
  • Je kunt goed planmatig werken, maar bent ook in staat praktisch te denken.
  • Je bent stressbestendig en ziet omgaan met verschillende belangen als een uitdaging.
  • Je bent flexibel in je werktijden (verschoven diensten, tussen 7.00 – 19.00 uur) en bereid om volgens een schema op zaterdag te werken.

Wat bieden wij?

  • Een plekje in een jong en ambitieus team, dat echt een verschil binnen Levarht kan maken!
  • Een kickstart van je carrière door een directe rol te spelen in en aan een ERP implementatie / verandertraject.
  • Een steile leercurve en actieve persoonlijke coaching om het beste uit jezelf te halen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis).
  • Tijdens de lunch wordt gratis fruit aangeboden, omdat wij veel waarde hechten aan de gezondheid van onze medewerkers.

Vragen of direct solliciteren?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur jouw sollicitatie, inclusief CV, dan voor 2 oktober 2020 naar werkenbijlevarht@levarht.nl.  Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Ellen van der Hoorn, HR adviseur, via evanderhoorn@levarht.nl of 0297 386 600.

Wie zijn wij?

Hoe beter de doorstroom van producten verloopt, hoe beter dit is voor onze klanten. En dus ook voor ons! Met onze verse producten is dat een dagelijkse uitdaging. Om hier de volgende stap in te zetten zijn we volop bezig met het opzetten van een nieuwe afdeling:  Supply Chain. De afdeling bestaat uit 11 collega’s onder leiding van onze Manager Supply Chain.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Zijn passie zorgde er in die jaren al voor dat hij in de wijde omtrek samenwerking aanging met telers, om zo de klanten topkwaliteit te kunnen bieden. Nu, ruim 85 jaar later, zitten deze passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van ons familiebedrijf. Eigenschappen die we meebrengen in de samenwerking met onze klanten, onze ketenpartners en bovenal in de samenwerking onder collega’s. Dit DNA en de combinatie van eigen teelt met die van onze partnertelers, stellen ons in staat om consumenten in meer dan 80 landen wereldwijd te laten genieten van smaakvolle, verse groenten en fruit.

Een informele werksfeer, samen met collega’s de wereld van verse groenten en fruit voorzien, je ontwikkelen in de lengte en de breedte, werken in een dynamisch familiebedrijf en internationaal zaken doen: Dat is werken bij Levarht!

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together