Supply Chain Planner

Hoe beter de doorstroom van producten verloopt, hoe beter dit is voor onze klanten. En dus ook voor ons! Met onze verse producten is dat een dagelijkse uitdaging. Om hier de volgende stap in te zetten zijn we volop bezig met het opzetten van een nieuwe afdeling:  Supply Chain Planning.

De focus van de afdeling Supply Chain Planning zal de komende maanden liggen op de implementatie van Navision FoodWare, het nieuwe ERP systeem, en het overkoepelende project Levarht 2.0. Op dit moment draait één van onze grotere klantengroepen live in deze nieuwe omgeving, maar de komende maanden zullen we grote stappen moeten zetten om onze organisatie klaar te stomen voor de live gang van onze andere klanten.

De afdeling bestaat al uit een projectmedewerker, voorraadbeheerder, procesbeheerder externe transacties, analytisch gerichte supply chain planner, onderzoek stagiair en een manager. Momenteel zijn we op zoek naar een operationeel gerichte

 

SUPPLY CHAIN PLANNER

32 – 38 uur per week

 

Als Supply Chain Planner geeft je dagelijks sturing aan het operationele proces. Dit doe je door het pro-actief oplossen van knelpunten in klantenorders, zodat deze zijn opgelost vóórdat ze de operatie verstoren (het systeem helpt ons deze obstakels tijdig te identificeren). Je ondersteund de afdeling bij het registreren van de rechtstreekse zendingen en speelt een belangrijke rol in het meebouwen aan de afdeling. Zo denk je mee over nieuwe processen en hoe we deze vervolgens kunnen implementeren. In de aanloop naar de verdere FoodWare implementatie zal er veel nadruk liggen op het vormgeven en bijschaven van de Supply Chain Planningstaken.

De operationele verantwoordelijkheden van de afdeling zullen mee groeien met de ontwikkelingen van het Levarht 2.0 project. Naast het operationele werk in het systeem is afdeling-overschrijdende samenwerking een sleutelfactor om inzicht te krijgen in beschikbare capaciteit, producten, en commerciële kansen.

 

Wie ben jij

  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt enkele jaren werkervaring binnen supply chain of logistiek
  • Je kunt goed planmatig werken, maar bent ook in staat praktisch te denken
  • Je bent proactief, accuraat en communicatief vaardig

De Supply Chain Planning afdeling zal de komende 2 tot 3 jaar volop bezig zijn met het opbouwen, verbeteren en aanscherpen van de processen. Dit vergt een stressbestendige persoonlijkheid, met name rond de implementatieperiodes waar we als team kunnen verwachten lange dagen te maken (en met een tevreden gevoel te kunnen genieten van het feit dat we het uiteindelijk met z’n allen geklaard hebben!).

Omdat we op het snijvlak van operations en commercie opereren bied dit een dynamische en uitdagende werkomgeving, welke volop kansen en ontwikkelmogelijkheden bied. De operationele kant van het werk vraagt om enige flexibiliteit in werktijden.

 

Interesse?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl. 

Bringing ———
——— the best
together