Teamleider Masterdata

Ben jij een leidinggevende die niet bang is voor grote hoeveelheden data? Ben je daarnaast een verbinder? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groenten en fruit. Voor ons Masterdata team zijn wij op zoek naar een Teamleider Masterdata (38 uur). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Masterdata werk je mee binnen het Masterdata team en stuur je daarnaast de afdeling aan. Binnen het first time right principe, vormt de afdeling een essentiële schakel in de creatie van betrouwbare, complete en actuele product- en klantdata. De data vormt de basis voor veel vervolgprocessen en dient daarom van hoge kwaliteit te zijn.

Je werkt als Teamleider Masterdata niet alleen mee, maar je ondersteunt en coacht ook het team. Met een frisse blik organiseer je de processen rondom de afdeling en ben je altijd op zoek naar verbeteringen.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het opstellen van beleid voor het gebruik van Masterdata, het borgen van opleidingen en instructies van medewerkers in het juist gebruik van Masterdata en de governance om masterdatakwaliteit te kunnen waarborgen.

Voor het succesvol uitvoeren van deze nieuwe functie is samenwerken met de verschillende interne afdelingen van groot belang. Daarom zoeken wij een nieuwe collega met uitstekende communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte manier van werken om zo bij te dragen aan de continue verbetering van ons bedrijf, en ons project Levarht 2.0.

Wie ben jij?

Als onze nieuwe Teamleider Masterdata:

  • ben jij een Hbo / Wo’er die ervaring heeft met het aansturen van een (project) team.
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord in geschrift.
  • heb je ervaring met data-analyses en data modelering.
  • heb je bovengemiddelde kennis van Excel.
  • vind je het leuk om een verbinding te leggen met andere afdelingen
  • is het een pré wanneer je kennis en ervaring hebt met het werken met GS1

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Teamleider Masterdata bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.

Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Bringing ———
——— the best
together