Teamleider Productie

Op de Productie afdeling is het elke dag een uitdaging om op tijd consumentenverpakkingen te produceren voor diverse retail klanten. De afdeling heeft 11 verpakkingslijnen en 25 vaste medewerkers, waaronder teamleiders en operators, aangevuld met circa 100 uitzendkrachten tijdens ons drukke seizoen.  In verband met vervanging zoeken wij een enthousiaste

TEAMLEIDER PRODUCTIE  

 FULLTIME

 

Als Teamleider Productie zorg je met behulp van LEAN methodieken voor een optimale productiviteit van de aan jouw zorg toegewezen medewerkers en productielijnen. Je controleert en verbetert de processen. Tevens lever je een bijdrage aan de productie- en personeelsplanning.

Je begeleidt en coacht je medewerkers, zodat zij zo optimaal mogelijk én met plezier hun werk kunnen doen.

Deze verantwoordelijke functie zit volop uitdagingen! Samen met vijf collega Teamleiders werk je proactief aan verbeteringen op de afdeling. Je zoekt de samenwerking op met je collega’s van de planning, inkoop en interne logistiek, om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Wie ben jij?

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een operationele omgeving
  • Je hebt technisch inzicht en affiniteit met AGF producten
  • Enige kennis van LEAN is een pre.

Verder ben je resultaatgericht en beschik je over een flexibele instelling, omgaan met stressvolle situaties zie jij als een uitdaging! Je hebt een positieve instelling, bent erg gericht op kwaliteit en niet bang voor het dragen van verantwoordelijkheid.

 

Interesse?

Lijkt deze functie jou een echte uitdaging? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Bringing ———
——— the best
together