Teamleider Productie

Ben jij een resultaat- en mensgerichte teamleider? En gaat jouw hart sneller kloppen van een dynamische productieomgeving? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! In verband met vervanging zoeken we bij Levarht in De Kwakel een enthousiaste Teamleider Productie, voor 38 uur per week.

 

Wat ga je doen?
Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het productie proces. Samen met vijf collega Teamleiders stuur je twee teams van elk ongeveer 10 operators en 60 medewerkers aan. Je draagt zorg voor een strakke controle op de kwaliteit en aantallen en zorgt dat de productieorders tijdig, volledig en correct worden geproduceerd. Naast deze dagelijkse werkzaamheden werk je proactief aan verbeteringen in het productieproces.

De begeleiding en coaching van de medewerkers is een belangrijk onderdeel van je functie. Je motiveert je team, want er wordt bij Levarht hard gewerkt, maar een plezierige werksfeer is net zo belangrijk!

In deze verantwoordelijke functie onderhoud je namens de afdeling het contact met de afdelingen Planning, Inkoop, Logistiek en Supply Chain. Tevens lever je een bijdrage aan de productie- en personeelsplanning.

De werktijden worden vastgesteld middels een rooster en kunnen liggen tussen 06.00 en 24.00 uur, op maandag t/m zaterdag. In verband met dit ruime werkvenster werk je samen met de andere Teamleiders, om zo de werktijden goed te kunnen verdelen.

 

Wie ben jij?

  • Een opleiding op minimaal MBO + niveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een productie omgeving.
  • Je durft beslissingen te nemen en kunt goed in teamverband werken.
  • Je bent een doener die graag de samenwerking opzoekt.
  • Je bent flexibel en beheerst de Nederlandse, Engelse en/of Poolse taal in woord en geschrift.
  • Enige kennis van LEAN is een pre.

Verder sta je stevig in je schoenen om je team aan te sturen op resultaten, maar ook op veranderingen.


Interesse?
Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  uiterlijk 28 mei 2021 naar werkenbijlevarht@levarht.nl. Vragen? Neem dan gerust contact op met Ellen van der Hoorn (HR adviseur) via evanderhoorn@levarht.nl of 0297 352 136.

 

Wie zijn wij?
Op de Productie afdeling is het elke dag een uitdaging om tijdig, volledig en correct consumentenverpakkingen te produceren voor diverse klanten. De afdeling heeft 11 verpakkingslijnen en 40 vaste medewerkers, waaronder teamleiders en operators, aangevuld met circa 100 tot 200 uitzendkrachten tijdens ons drukke seizoen, verdeeld over 2 shifts.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groente en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together