Bijbaan Schoonmaak en Kantine

De afdeling schoonmaak en kantine zet zich dagelijks in voor een optimale dienstverlening in ons bedrijfsrestaurant en voor het tip top op orde houden van ons pand. Voor dit team zoeken enthousiaste scholieren die op zoek zijn naar een afwisselende bijbaan.

BIJBAAN SCHOONMAAK EN KANTINE

Als rasechte aanpakker houd je je op zaterdag bezig met het schoonhouden van de kantoren en kleedruimtes. Je zorgt ervoor dat ons pand tip top op orde blijft door de geplande werkzaamheden goed uit te voeren. Heb je in de vakanties en op doordeweekse dagen ook tijd om te werken? Dan kun je op die dagen onze keukencrew versterken. Je helpt dan mee om alle medewerkers van Levarht een lekker en gezond ontbijt, lunch en diner aan te bieden.

Een bijbaan bij Levarht zorgt voor goede verdiensten! Met 17 jaar verdien je bijvoorbeeld € 5,75 bruto per uur en een 22-jarige verdient € 11,–. Over dit uurloon ontvang je een toeslag van 17,97% voor vakantietoeslag en vakantie uren recht. Maar daarnaast werk je in een gezellig, hardwerkend team dat elke dag weer gemotiveerd aan de slag gaat!

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast en niet bang om je handen uit de mouwen te steken.
  • Omdat je al snel zelfstandig aan het werk zal gaan ben je minimaal 17 jaar.
  • Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken.

Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl

Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

 

Bringing ———
——— the best
together