Vrachtwagenchauffeur

Ben jij een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende baan? Lees snel verder! Bij Levarht in De Kwakel hebben we een vacature voor een fulltime Vrachtwagenchauffeur.

 

Wat ga je doen?
Als vrachtwagenchauffeur bij Levarht vervoer je onze verse groenten en fruit binnen Nederland en België. Je bent als aanspreekpunt voor zowel klant als leverancier een belangrijke schakel in onze keten! Een overnachting is onderdeel van het rooster, net als het periodiek werken in het weekend en op feestdagen.

 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE, en een geldige Code 95
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent flexibel qua werktijden en fysiek fit.
  • Je hebt ervaring met het vervoeren van AGF producten (pré).
  • Je hebt aantoonbare ervaring met een trekker-oplegger combinatie (pré)
  • Je verstaat je beroep en begrijpt de belangen van het bedrijf

 

Wat bieden wij?

  • Mooi en verzorgd materieel
  • Een plekje in een gemotiveerd en betrokken team.
  • Een marktconform salaris volgens de cao voor de Groothandel in Groenten en Fruit met onder andere 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.

 

Interesse?
Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV, naar werkenbijlevarht@levarht.nl. Vragen? Neem dan gerust contact op met Ellen van der Hoorn (HR adviseur) via evanderhoorn@levarht.nl of 0297 352 136.

 

Wie zijn wij?
Onze afdeling Transport verzorgt het vervoer van onze verse producten via de weg, lucht of zee van leveranciers tot klanten. Deze dynamische afdeling bestaat uit 15 medewerkers en beschikt over 7 eigen vrachtwagens. De focus van de activiteiten liggen in het Hollandse glasseizoen (april t/m augustus), waarbij de transportactiviteiten kunnen verdubbelen.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groente en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal.

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together