Vrachtwagenchauffeurs

De chauffeurs verzorgen het transport van onze gekoelde producten in de Benelux. Zij vormen een klein, informeel team en hebben ruimte voor nieuwe collega’s! Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste

 

VRACHTWAGENCHAUFFEURS
Parttime of op oproepbasis

 

Als Vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van verse groente en fruit van de telers naar Levarht. Verser kan het niet! Ook bevoorraad je onze klanten zodat de consument kan genieten van onze smaakvolle producten.

Dit alles volgens vaste routes. We hebben ruimte voor een parttime chauffeur of een chauffeur op oproepbasis. De werktijden worden in over leg met jou vastgesteld.

 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B/C/E.
  • Je hebt een chauffeursdiploma of een digitale chauffeurspas.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Verder heb je  minimaal enkele jaren ervaring in het rijden met een trekker met oplegger en beschik je over een flexibele werkinstelling. Goede verdiensten, mooi materieel, veel contact met leveranciers en werken met verse producten maken deze baan zeker de moeite waard!

 

Interesse?

Kun je niet wachten om voor Levarht in de trekker te springen? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV,  naar werkenbijlevarht@levarht.nl

Ons adres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel.

 

Interesse?

DEZE VACATURE NIET IETS VOOR JOU, MAAR WEL VOOR IEMAND DIE JE KENT? DEEL DAN DE VACATURE!

Bringing ———
——— the best
together